Endelig er Premier League sin offisielle fantasy manager tilbake, ett managerspill basert på de virkelige resultatene i Premier League. Selvfølgelig er det gratis, og selvfølgelig er fotballblogg1.com klar med sin egen liga! Tittelforsvarer Arild Håland står klar. Gjør du?

pl

Det var 20 deltakere ved fjorårets liga, og Liverpool supporter Arild Håland kunne tilslutt krone seg med tittelen ‘Den viseste av de vise’. Kan han gjenta bedriften i år? Kan DU sette kjepper i hjulene på han og søre for at ett annet lag står på toppen av pallen?

Spillet er ganske enkelt. Du får 100 millioner til å handle for, og må kjøpe 15 spillere. Om du vil kan du ha disse sesongen ut, eller du kan selge/kjøpe undervei i sesongen. Du har 2 gratis kjøp før hver runde, 1 wildcard (kan bytte alle spillere du vil) og uteonom dette koster hvert bytte 4 poeng i neste runde.

Selve fotballblogg1 sin liga, spilles som en head-to-head liga. Det vil si at to og to managere spiller mot hverandre hver runde, og den som vinner får 3 poeng (1 poeng ved uavgjort). Dermed er det ikke selvfølgelig at den som scorer flest poeng totalt som vinner, det holder å være bedre enn motstanderen. Dette gir en helt ny dimensjon, og gjør spillet mye mer attraktivt i forhold til de som ikke husker å bytte laget hver enste runde.

Og ligaen vil selvfølgelig bli dekket på fotballblogg1.com. Så hva venter du på?

 

Lenke: http://fantasy.premierleague.com
Liga-kode: 1014520-241891

 

Lykke til!

Hva synes du? Vi setter pris på DIN mening!