Det offisielle nettspillet Fantasy Premier League til FA er verdens mest populære Fantasy Football-spill, med over tre millioner spillere over hele verden. Flere tusen av dem er fra Norge.

Premier League fantasy

Fotballblogg1 har selvfølgelig sin egen liga (ligakode:169957-43371) , som vi dekker behørig i løpet av sesongen. Her kan du også vinne  premier!

Les også:

Disse 4 MÅ du på få!

1. Harry Kane – Tottenham, 12,4 millioner

Harry Kane koster 12.4 millioner, men har nå funnet scoringsformen. Eid av 29,1% Og det finnes ikke en spiss som er giftigere en Harry Kane om dagen. På de 3 kampene han har spilt i september har han scoret 5 mål, pluss assister.. (Landskamp, 1 seriekamp og Champions League).
Denne helgen møter Harry Kane svært svake Swansea, så her må du bare få det på!

2. Ben Davies – Tottenham, 5,7 millioner

Tottenham backen har tatt plassen til Danny Rose med storm, og er den spilleren som har høyest poengsum i spillet. Dog er han kun eid av 18,6%, så det er enda mulighet til å gjøre en realt kupp!
Målfarlig, masse innlegg har resultert i 2 kamper med 14 poeng (!!). FÅ DET PÅ!

3. Jamaal Lascelles – Newcastle 4,5 millioner

Newcastle er inne i en god periode og har to lette kamper som kommer; Stoke (H) og Brighton (A). Newcastle stopperen leder ett forsvar som slipper inn lite mål om dagen og runden til helgen går mot Stoke som sliter med å score mål. Eies av 2,3% 15 poeng i forrige kamp og 6 poeng i kampen før det vitner om en form som må taes på alvor!

4. Morata – Chelsea 10,2 millioner

Morata har tatt Premier League med storm og levert gode poeng i Fantasy så langt. Eid av 17,9% 10,2,12,6 er poengsummen så langt, og det er bare å få på Chelseaspissen fortere enn svint. Hjemmekamp mot Arsenal som de er favoritter i, og med en Hazard på vei tilbake blir dette veldig bra. Etter følger bortekamp mot svake Stoke. Få det på!

Hva synes du? Vi setter pris på DIN mening!