Det offisielle nettspillet Fantasy Premier League til FA er verdens mest populære Fantasy Football-spill, med over tre millioner spillere over hele verden. Flere tusen av dem er fra Norge.

Premier League fantasy

Fotballblogg1 har selvfølgelig sin egen liga (ligakode:169957-43371) , som vi dekker behørig i løpet av sesongen. Her kan du også vinne  premier!

Les også:

Utrykket eksisterer: FÅ DEN PÅ! 

Her er 4 spillere vi mener du bør få på ditt Fantasy lag før neste runde, om du da allerede ikke har de inne. Om du skal ha på 1 spiller, anbefales altså en av disse.. 

  1. Romelu Lukaku – Manchester United

    Pris: £11.6, valgt av 52,6%

Belgieren scoret 2 mål i debuten sin er hele United virket friskt der de slo ett tafatt West Ham hele 4-0. Vi har tidligere snakket om spissen i vår podcast, og mener han er kanskje den aller heteste kandidaten til toppscorer tittelen sesongen 2017/18. Kane ble toppscore i fjor og fikk mest poeng i hele Fantasy. Lukaku kommer til å score mye mål, og han MÅ du ha på!

2. Mohamed Salah – Liverpool

Pris £9.1, valgt av 27,8%

Den egyptiske midtbanespilleren tok re-debuten sin Premier League med storm! Han virket frisk og veldig aktiv foran motstanders mål. Dette blir det fantasy poeng av, selv om ikke resultatet nødvendigvis skulle gå Liverpools vei. Mål OG assist i første kamp, og vi tror at Salah kommer til å hamre inn poeng! Få den på! 

3. Maya Yoshida – Southampton

Pris £5.0, valgt av 1,8%

Southampton åpnet med å holde nullen, noe som er oppskriften på gode poengsummer i forsvar. Yoshida var i fjor involvert mye framover og fikk mange poeng der. Southampton har ett noenlunde lett program framover, så vi anbefaler forsvarere herfra. Programmet deres de 4 neste kampene er West Ham hjemme, Huddersfield borte, Watford hjemme og Crystal Palace borte. Her er det ikke å spare på noe!  

4. Jamie Vardy – Leicester

Pris: £8.6, valgt av 12,2%

Jamie Vardy virket å være tilbake i godt gammelt slag når Leicester møtte Arsenal i serieåpningen. 2 mål ble det for den engelske spissen, og neste oppgjør er mot nyopprykkede Brighton. Her forventes det flere mål fra Leicester som skal være overlegne de små, og hvem andre skal score de en nettopp formspilleren Vardy. 

 

Hva synes du? Vi setter pris på DIN mening!