Det offisielle nettspillet Fantasy Premier League til FA er verdens mest populære Fantasy Football-spill, med over tre millioner spillere over hele verden. Flere tusen av dem er fra Norge.

Premier League fantasy

Fotballblogg1 har selvfølgelig sin egen liga (ligakode:169957-43371) , som vi dekker behørig i løpet av sesongen. Her kan du også vinne  premier!

Les også:

Fristen for innlevering av Premier League Fantasy til runde 1 er i morgen, en time før Arsenal – Leicester starter. 

Vi har sett på hvilke spillere du IKKE må velge til ditt lag.

Dette er basert ut i fra hvilke spillere som er MEST valgt!

  1. Alexis Sanchez – Arsenal

Arsenal spissen stiller som vanlig både sliten og skadd til sesongstarten, men er fremdeles valgt av 5,5% av alle lag. Ganske høy prosent for en spiller som neppe kommer til å spille noen kamper i august måned. Her er det bedre å bruke pengene (hele £12 millioner) på en mer fornuftig måte, og heller få inn spilleren når han begynner å spille kamper.

2. Kieran Trippier – Tottenham

Etter at Kyle Walker ble solgt til Manchester City ble det klart at Trippier ville bli foretrukket som høyreback nummer 1. i Tottenham sitt offensive lag. Dermed er eierandelen på Trippier nesten 10%. Problemer er her at han er skadet, og det er enda ikke gitt noen indikasjon på når han er tilbake. Dermed kan det gå gjerne flere uker før vi får se han bekle den hvite drakten. Trippier blir nok foretrukket på høyrebacken, men vent til han er frisk. 

 3. N’Golo Kanté – Chelsea

Hele 16,5% har denne spilleren på sine fantasy lag. Selv om han to sesongen på rad har spilt på seriemesternes lag, så er dette feil type spiller å bruke i Fantasy. Han er enormt viktig for lag, fordi han jobber utrettelig og er oppe i alle situasjoner, men problemet er at han ikke leverer noen målpoeng. Derfor blir det lite Fantasy poeng for den populære mannen, som sist sesong bare fikk 83 poeng totalt selv om han spilte nesten hele tiden. Fantasy poeng for midtbanespillere gjelder assist og scoringer, og her en den lille pitbullen ikke god nok! Styr unna!

4. Adam Lallana – Liverpool

Vi tar med Lallana selv om bare 2% av FPL-deltakerne har valgt han. Lallana er langtidsskadet og det er ikke noe dato når han er tilbake enda. Styr unna fram til han er spilleklar!

5. Eden Hazard – Chelsea

Selv om bare 2% har denne lille belgiske magikeren er det alikevel 2% for mye. For Hazard er tidligst tilbake i midten av september, kanskje lengre. Selv om spilleren er en fantasy yngling så er det for mye penger (10,5) å sitte inne ubrukt med fram til langt ut i september! Styr unna!

 

Hvem BØR vi ha med på laget??

Hva synes du? Vi setter pris på DIN mening!