I følge nyhetsbyrået ESPN var spillerne de siste som fikk vite om sparkingen av tidligere Tottenham-manager Mauricio Pochettino og ansettelsen av José Mourinho. De skal ha reagert med sjokk og vantro!

Den svært godt likte manageren Pochettino måtte ta sin hatt å gå onsdag, og allerede torsdag morgen var Mourinho ansatt som ny manager. Dette naturligvis ikke uten reaksjoner om den kontroversielle manageren. 

ESPN hevder å ha gode kilder på hva som foregikk da Mauricio Pochettino ble sparket og José Mourinho overtok jobben 12 timer senere.

Forholdet mellom Pochettino og styreformann Daniel Levy skal ha surnet mer og mer i kjølvannet av tapet i Champions League-finalen ved slutten av forrige sesong. Stadige uenigheter om spillerlogistikk og profiler på utgående kontrakter skal ha gjort at forholdet uutholdelig. Med ansettelsen av Mourinho varsler Tottenham endringer i alt av logistikk!

Flere av Tottenhams spillere skal ifølge ESPN også dele de tankene. De var uvitende, ble sjokkerte da de ble informert om at Mourinho skulle erstatte Pochettino og er skeptiske til den dramatiske endringen i både stil og filosofi.

Ifølge The Sun ble prosessen så raskt gjennomført at Pochettino ikke fikk anledning til å ta farvel med spillerne ansikt til ansikt.

Lørdag venter debuten for Mourinho når West Ham tar i mot Tottenham til London-derby. Kampen spilles kl 13.30 norsk tid, og sendes på Tv2 sport premium. 

Hva synes du? Vi setter pris på DIN mening!