Staberg fikk en telefon fra dommersjef Rune Pedersen forrige tirsdag. Beskjeden var klar. Dommerkomiteen i Norges Fotballforbund ønsker ikke Staberg som dommer i eliteserien i 2015.

NFF nøyer seg ikke med gult kort. Per Ivar Staberg får rødt av NFF!
NFF nøyer seg ikke med gult kort. Per Ivar Staberg får rødt av NFF!

Spillerne i eliteserien kåret Per Ivar Staberg til årets dommer i 2012 og 2013. Nå er det slutt. Søndag dømmer han sin siste kamp når Sarpsborg tar imot Lillestrøm.

– Jeg har hatt et par samtaler med Pedersen i etterkant og ba dem vurdere saken på nytt. Torsdag denne uka fikk jeg det samme svaret en gang til.

-Jeg er uenig, helt klart. Jeg mener jeg er god nok til å dømme også i 2015. Samtidig er oppfattelsen av en dommers prestasjoner basert på subjektivt skjønn, så da må jeg bare forhold meg til komiteens vurdering. De vil ha færre toppdommere for at det skal bli flere kamper på hver enkelt. Akkurat den vurderinga er jeg enig. Men jeg mener jo at jeg burde vært en av dem som ble med videre.

Fredag sendte han ut en orientering til dommervenner og andre kontakter i Fotball-Norge der han takket for samarbeidet og sa takk for seg.

Vil du savne Per Ivar Staberg?

 

Kilde: Rbnett.no

2 COMMENTS

Hva synes du? Vi setter pris på DIN mening!