Det har ikke vært all verdens med overganger. Det har faktisk bare vært 1 overgang blant spillere som er verdt å få med seg og det innebærer Leicester City, Schalke 04 og forsvarspiller.

Leicester har nemlig skaffet seg forsvarerspiller Christian Fuchs gratis fra Schalke 04. Fuchs sier selv at det er en drøm som blir virkelig å spille i Premier League. Fuchs kan vise å være en veldig bra signering for Leicester.

CGlrUQAWgAAnFa0
Christian Fuchs sier det en drøm som blir virkelig å spille i Premier League

De aller fleste har nok også fått med seg at Real Madrid har nå ansatt Benitez som deres neste trener på en 3 års kontrakt. Så da gjenstår det å se om Benitez overlever 3 år eller om han er ferdig før.

Men ettersom det har vært lite overganger i dag, så kan jeg komme med noen rykter. Noen av dem er nok mere troverdig enn andre, som alltid med rykter.

Det går jo ikke en dag uten at Milner blir linket til Liverpool, men det skal tydeligvis være nærmere nå enn noen gang, siden Milner avslo en kontraktforlengse hos Manchester City.

Mandzukic var linket til Dortmund, men den tyske klubben har nå sagt at dem ikke har lyst på den kroatiske spissen.

Douglas Costa har vært en av Shakthar sine beste spillere over en lengre tid og det har Bayern Munchen fått med seg å vil nå ha den braslianske spilleren.

Et siste rykte er om en spillende legende i Italia, nemlig Andrea Pirlo som nå kan være på vei til USA og hovedstaten New York for spill New York City.

images33
Kan Andrea Pirlo ha tatt sitt siste frispark i Italia?

(Alle ryktene er funnet på Sky Sports sin hjemmeside)

SHARE
Previous articleFBI har begynt å etterforske VM-tildelingene
Next articleTorsdagens fotballkamper på tv!
Christoffer Karlsen
Mitt navn er da Christoffer Karlsen, er 25 år og bor i Fredrikstad. Ser på meg selv som en blid og utadvendt person. Prøver å få med meg så mye som mulig av fotball og kan sitte å se på fotball i timesvis uten å bli lei. Har jo 2 favorittlag i Arsenal og Vålerenga, men har også noen lag rundt omkring som Exeter City i Football League 2 og SexyPoxyt på nivå 4 i Finland Twitter: @Fotball_Nerden

Hva synes du? Vi setter pris på DIN mening!