I dag ble en av mange sagaer rundt en spiller avsluttet, samtidig som en annen spiller har signert ny kontrakt og gjort slutt på alle ryktene. Hvis du ikke vet hvem det er snakk om, så får du følge med videre.

Overganger:
Sami Khedira: Real Madrid til Juventus
Kanskje en overgang som overrasket noen ettersom Khedira var ønsket av Arsenal, Manchester United, Liverpool og en rekke andre klubber, valgte tyskeren tilslutt å velge den Italienske mesteren og tapende Champions League finalist Juventus.

indeddddddx
Khedira skal nå prøve å vinne Serie A med Juventus

Slaven Bilic: Besiktas til West Ham som manager
Endelig har fått West Ham fått en ny manager, og ikke hvilken som helst manager, men Slaven Bilic som er kjent for å være en ekstremt engasjert manager.

indexvvvvvvv
Slaven Bilic skal prøve å gjøre West Ham til en toppklubb.

Dani Alves: Kontrakforlengelse med Barcelona
Det var mange som trodde Dani Alves skulle forlate Barcelona etter sesongen var ferdig, spesielt etter når Barcelona hentet Aleix Vidal fra Sevilla i går. Men det skulle han ikke. Han har nå skrevet under to års kontrakt med Barcelona.

Det var dagens overgang, manager overgang og kontraktforlengelse som er verdt å få med seg, så nå går vi over til ryktene som kommer fra Sky Sports.

Liverpool ligger ikke på lat siden når det skal hentes spillere før sesongen begynner og nå er det unggutten Mateo Kovacic som skal være neste mann inn på Anfield. Men Inter vil gjerne ha noe tilbake å vil da gjerne ha en spiller + penger for Kovacic.

indexddddddddd
Mateo Kovacic skal være neste på ønskelisten til Brendan Rodgers.

Klubbene som har lyst på Kevin De Bruyene kan bare glemme å komme med bud. Hvertfall i følge Wolfsburg manager som sier at han vil avslå alle bud på den Belgiske spilleren.

Slaven Bilic sitt første kjøp kan bli Marseille spilleren Andre Ayew. Men Swansea skal være favoritt til å skaffe seg den hurtige kantspilleren gratis fra Marseille.

Boca Juniors har lyst til å hente hjem Carlos Tevez fra Juventus. Tevez spilte i Boca mellom 2001 og 2004 før han gikk til Braslianske Corinthians.

indexsssssss
Carlos Tevez kan vende hjem til Argentina og Boca Juniors.

 

SHARE
Previous articleSesongens siste/første manager har fått fyken..
Next articleOnsdagens fotballkamper på tv
Christoffer Karlsen
Mitt navn er da Christoffer Karlsen, er 25 år og bor i Fredrikstad. Ser på meg selv som en blid og utadvendt person. Prøver å få med meg så mye som mulig av fotball og kan sitte å se på fotball i timesvis uten å bli lei. Har jo 2 favorittlag i Arsenal og Vålerenga, men har også noen lag rundt omkring som Exeter City i Football League 2 og SexyPoxyt på nivå 4 i Finland Twitter: @Fotball_Nerden

Hva synes du? Vi setter pris på DIN mening!