I dag har vi fått et par flere overganger enn hva som var verdt å få med seg i går. De fleste har sikkert fått med seg hvilken overganger det er snakk om, men hvis ikke, så får du svaret her nå.

James Milner: Manchester City til Liverpool (Free transfer)
Vi starter med den overgangen som ble bekreftet tidligere i dag. James Milner ble omsider klar for den røde Merseyside klubben på free transfer. Dette er en overgang som kan ende i begge retninger, men det får vi svaret på om ca 1 år når 2015/2016 sesongen er over.

milner
James Milner blir å se i den røde Liverpool drakten neste sesong.

Paulo Dybala: Palermo til Juventus (ca 300millioner)
Dette er også en overgang som det har blitt diskutert mye om. Men nå har endelig klubbene meldt det offisielt og Dybala kan dra på Juventus drakt til neste sesong.

Gledruis Arlauskis: Steua Bucuresti til Watford (Ukjent sum)
Dette  er en overgang som har falt i skyggen av Milner og Dybala overgangene, men Watford har altså skaffet seg en ny keeper i form av en 27 åring fra Litauen. Spennende å se om han får muligheten for A-laget i 2015/2016 sesongen.

Dick Advocaat: Kontrakforlengelse med Sunderland.
Jeg vil tippe Sunderland fansen er ekstremt fornøyde med at Dick Advocaat har ombestemt seg og har signert en ny ett års kontrakt med Sunderland.

advocaat
Dick Advocaat har ombestemt seg og tar et år til i Sunderland.

Så var det over til ryktene for i dag

Skal man tro ryktene, så vurderer faktisk nå Raheem Sterling en overgang til Manchester United. Det ville nok ikke gjort Sterling mindere populær blant Liverpool fansen. (rykte fra Sky Sports)

sterling
Sterling til Manchester United? Blir nok ikke mer populær av det for Liverpool fansen.

Arsenal ser til Tyskland igjen for å forsterke forsvaret å denne gangen er det Schalke 04 spiller Howedes som kan bli neste tysker til Arsenal. (rykte fra Sky Sports)

Ettersom Dybala nå har signert for Juventus, så har PSG sett ut å kuppe en spiss fra Juventus. Spilleren er Carlos Tevez, å da spørs det om Cavani sine dager i PSG er ferdig. (Rykte fra Sky Sports)

Roma har tydeligvis lyst til å gjenopplive karrieren til Juan Cuadrado som kan sies å ikke fått det helt til i Chelsea. (rykte fra Sky Sports)

Et rykte jeg leste på twitter tidlig i dag som Kasper Wikestad kom med, tyder på at Yohan Cabaye skal nær en overgang til selveste Crystal Palace. Det ville hvertfall vært en enorm signering for London klubben.

cabaye
Cabaye kan retunere til Premier League for Crystal Palace.Vi tar med et siste rykte som inneholder Roma. De har tydeligvis lyst til å gjenopplive karrieren til Juan Cuadrado som kan sies å ikke fått det helt til i Chelsea.
SHARE
Previous articleTop 10 spiller eller trenere som går i vranglås..
Next articleFredagens fotballkamper på tv!
Christoffer Karlsen
Mitt navn er da Christoffer Karlsen, er 25 år og bor i Fredrikstad. Ser på meg selv som en blid og utadvendt person. Prøver å få med meg så mye som mulig av fotball og kan sitte å se på fotball i timesvis uten å bli lei. Har jo 2 favorittlag i Arsenal og Vålerenga, men har også noen lag rundt omkring som Exeter City i Football League 2 og SexyPoxyt på nivå 4 i Finland Twitter: @Fotball_Nerden

Hva synes du? Vi setter pris på DIN mening!