I dag var det igjen nok en ny stille dag på overgangsmarkedet, men vi har fått en overgang som kan vise seg å bli en mulig god overgang for begge parter.

Tom Cleverley: Manchester United til Everton (Ukjent sum)
Som de fleste nok fikk med seg tidligere i dag, ble det klart at Everton har kjøpt midtbanespilleren Tom Cleverley fra Manchester United.

indexfff
Cleverley er klar for Everton

Rykter for dagen:

Cech har vært linket til Arsenal en lenger tid nå, og det skal bare være et par underskrifter til før han tydeligvis er klar for den røde London klubben. Men Manchester United har lyst til å være med i denne lille «sagaen» det har blitt.

indexcccc
Peter Cech skal være nær en overgang til Arsenal, men Manchester lurer rett bak.

Liverpool skaffet seg James Milner i går og skal nå så etter en keeper. Da dukker Bolton keeper Adam Bogdan opp på radaren hos Liverpool som har lyst på Bogdan som kan kjempe med Mignolet.

Manchester City har mange gode spisser og nå må kanskje en av dem ut. Jovetic skal være ønsket av Inter. Inter selv har bekreftet av dem vil ha Jovetic, så da får vi se om Manchester City sin andre spiller forsvinner snart.

Lazio skal ha fått napp hos Robin Van Persie som etter ryktene i Italia skal være klar for de lyseblå. Prisen skal ligge på rundt 150millioner.

 

imagesrrrr
Robin Van Persie skal være så å si klar for Lazio!

Som vanlig er ryktene fra Sky Sports.

SHARE
Previous articleOversikt over alle tv-kamper i helgen!
Next articleLørdagens fotballkamper på tv!
Christoffer Karlsen
Mitt navn er da Christoffer Karlsen, er 25 år og bor i Fredrikstad. Ser på meg selv som en blid og utadvendt person. Prøver å få med meg så mye som mulig av fotball og kan sitte å se på fotball i timesvis uten å bli lei. Har jo 2 favorittlag i Arsenal og Vålerenga, men har også noen lag rundt omkring som Exeter City i Football League 2 og SexyPoxyt på nivå 4 i Finland Twitter: @Fotball_Nerden

Hva synes du? Vi setter pris på DIN mening!