Da er det mandag igjen, noe som betyr at nok en Premier League runde er over. Som Tottenham og Brann supporter, som undertegnede er, ble det en rimelig svart fotballhelg. Alikevel tar vi en ny oppsummering av runden, A-Å style.

Tallene i denne artikkelen er forøvirg hentet fra Opta.

cardiffAt Anifield er ett fort, kan ingen stikke under en stol. Liverpool har vunnet de siste 11, og ikke tapt på de siste 12 kampene på Anfield.

Bare 30% av målene til Everton har kommet i første omgang. Mens deres 70% av målene i andre omgang er det meste ett 978x

Crystal Palace har har vunnet flere poeng på de siste 10 kampene, enn det Arsenal har gjort!

De begynner bakfra! Everton har scoret 12 mål gjennom forsvaret deres denne sesongen, som er ledenede i denne sesongens Premier League.

En rekord city hadde før kampen i dag, var at lagen hadde vunnet de siste 21 kampene som David Silva hadde scoret i.

Flamini gjorde slutt på enda en rekord, med sitt mål for Arsenal. Nemlig Citys 561 minutter lange sammenhengende tid uten å slippe inn mål i Premier League.

Gode Engelske spillere, er det Engelskmennene håper på fram mot VM. De to mestscorende Engelskemennene er Daniel Sturridge med 20 mål og Jay Rodiguez med 15 mål.Jay Rodriguez  Rickie Lambert

Hull i forsvaret, skal vi tro statestikkene til Fulham. De har sluppet inn mål i 16  av deres 17 siste Premier League kamper.

Ikke fnys av Everton! De har nå 5 påfølgende kamper med seier i Premier League, noe som er deres lengste rekke siden 2002.

Jay Rodriguez har nå scoret i 4 kamer på rad i Premier League, for første gang!

Kampen mellom Arsenal og Manchester city var ingen hard batlje. Alikevel ble det laget 4 frispark og delt ut 4 gule kort i i førsteomgangen.

Luis Suarez komemr vi ikke utenom. Hele 29 mål har målmaskinen scoret denne sesongen, det meste av en Liverpoolspiller noensinne i Premier League.

wayne-rooneyManchester United har tapt flere kamper denne sesongen, enn deres 3 forrige sesonger lagt sammen!

Newcastle klarte ikke ett eneste skudd i hele første omgangen mot Southampton. Soton klarte 15!

Oppe til vurdering, er både Tottenhams manager og hele forsvaret til Tottenham. Tottenham har nå tapt 3 PL bortekamper på rad, for første gang siden 2009.

Peter Odemwingie har nå scoret i 3 påfølgende kamper for første gang siden 2009.

Quiz: Eneste laget som er ubeseiret i 2009 i Premier Leauge? -Liverpool

Rodriguez nok en gang! Han hadde 10 skudd på mål for Southampton, noe som er det meste av en spiller i Premier League denne sesongen.

Selvmålskampen over alle selvmålskamper, er Liverpool mot Tottenham. Hele 9 selvmål er blitt scort i dette oppgjøret i Premier Leagues historie, noe som selvfølgelig er rekorden. sherwood

Tar en Quiz til: Eneste laget i de 4 øverste divisjonene i England som før denne runden var ubeseiret på hjemmebane? -Chelsea, men den rekorden røk altså denne runden. Status nå: Ingen!

Uten sjans, Fulham har ikke vunnet på 8 kamper, derav tapt 6, på rad mot Everton.

Vi hyller Wayne Rooney i dag! Han er nå den 4 største målscoreren i Premier Leagues historie (Shearer – 260, Cole – 187, Henry – 175).

Wayne Rooney liker seg mot Aston Villa, kan vel ikke diskuteres. Han har scort 11 ganger mot Villa, som gjør dem til den klubben har har scoret mest mot i Premier Leagues historie.

Xtratid oppgjør, kan man kalle oppgjøret mellom Westbrom og Cardiff i helgen. For Mutch sitt mål var bare Cardiff sitt 9 mål i første omgang denne sesongen, noe som er det laveste i Premier League.

Ytringsfrihet er det vel alltid, men Jose Mourinho vil nok få litt pepper for å ha kjeftet på ballgutten for å ha brukt for lang tid. BPI_CPalace_Chelsea4BQ_4077.2686627

Zett på maken! Ricky Lamberts mål for Southampton var det 22 500 målet scoret i Premier Leagues historie.

EverFulÆrefrykt, er kanksje det som gjør at Fulham slipper inn mål på slutten av kamper? De har sluppet inn 21 mål i de siste 15 minuttene denne sesongen, flere enn noe annet lag.

Øvelse gjør mester sies det! Crystal Palace sin seier over Chelsea, er første seier for Palace over en ligaleder i Premier League. Noensinne!

Åpenbar målkåte er Liverpool denne sesongen. De har scoret 47 mål på Anfield, som er det meste ett lag har scoret på hjemmebane i Premier League i løpet av 1 sesong.