Vil du bli skribent hos Fotballblogg1?

Fotballblogg1 ble startet opp så tidlig som i 2011, og har valgt å ta ut størst fokus på Norsk og Engelsk fotball. Filosofien bak Fotballblogg1, er at skribentene skriver om ting som virkelig interesserer dem, i den tro at det nok er flere som ønsker å lese om akkurat det samme. Dette er noenlunde samme filosofi som fotballmagasinet Josimar er bygget opp rundt.

Fotballblogg1 ønsker å formidle «litt på siden» nyheter og artikler, som grenser til en nyhetsformidler. Vi ønsker meninger, artikler om overganger, trenerskifter mm. Vi kjører fast oddstips hver dag, samt dagens fotballkamper på tv.  Kort sagt har du som skribent full frihet til å skrive det fotballrelaterte som du ønsker å skrive om, innenfor normale normer.

Fotballblogg1 lønner ikke sine skribenter, men arrangerer konkurranser med premier som kan gjøre det verdt bryet alikevel. Mer info om dette får du om du kontakter oss. Du skaffer deg samtidig verdifull erfaring som skribent for en etablert blogg, med mange tusen visninger om dagen. Dette kan være godt å ha med på cv’en når du skal søke jobb hos Nettavisen, eller den journalistjobben du ønsker deg. Dessuten får du jobbe med en fantastisk gjeng, og dra erfaring av hverandre.

Det er ingen krav til aktivitet som skribent hos Fotballblogg1, og du velger selv hvor ofte du vil bidra. Alle våre artikler publiseres automatisk på vår facebookside og twitterkonto, og alle artikler er signert med ditt navn, og bilde + biografi.

Høres dette interessant ut, og du har lyst å prøve deg, så sender du oss navn, en liten biografi, epost og twitterkonto på post@fotballblogg1.com