Redaksjonen

Her er en presentasjon av redaksjonen bak Fotballblogg1

 1654229_10154605085960099_8294022669120710224_n

BJØRNAR STØYLEN SÆHLE

En 35 år gammel gutt fra solfylte Bergen, som er lidenskapelig opptatt av fotball. Startet opp Fotballblogg1 så langt tilbake som i 2011. Er fotballtrener i barnefotballen, tidligere dommer, og innehar diverse verv i fotballverden. Er tilknyttet Bergens nest største breddklubb, Bergen Nord. Favorittlagene er Brann og Tottenham.Twitter: @fotballblogg1_

 

 IMG_3942-225x300

Christoffer Karlsen

Mitt navn er da Christoffer Karlsen, er 23 år og bor i Fredrikstad. Ser på meg selv som en blid og utadvendt person. Prøver å få med meg så mye som mulig av fotball og kan sitte å se på fotball i timesvis uten å bli lei. Har jo 2 favorittlag i Arsenal og Vålerenga, men har også noen lag rundt omkring som Exeter City i Football League 2 og SexyPoxyt i den Finske 3 divisjonen.

Twitter: @Fotball_Nerden

 

 marcus

Marcus Haukland

Marcus Haukland her, 20 år fra Mo i Rana. Studerer til siviløkonom ved Universitetet i Nordland. Jeg har en enorm interesse for fotball og da spesielt Premier League.

Twitter: @marcushauk

 

 Princess_aurora

Aurora Larsen

Aurora er en 22 år gammel jente fra Bergen, med hjertet sitt i Brann og Liverpool.

 

 einar

Einar Mortensen

Einar Mortensen er 26 år fra Trondheim. Forkjærlighet for Rosenborg, målscorere og italiensk fotball.

Blivende student ved NTNU. Jeg liker spesielt å skrive om fotballhistorie, kampreferater, sette opp kåringer og om grasrotfotball.

Jeg heier på Rosenborg.

Twitter: @EinarAlvor

 

 liverpooltur15-300x300

Andreas Rye

Jeg er en 21 år gammel gutt fra Trondheim som brenner for fotball. Supporter av Liverpool, men følger også trønderlagene Rosenborg og Ranheim tett. Spiller selv for Strindheim i 2.div og studerer samfunns-og idrettsvitenskap ved NTNU

Twitter: @andreaswrye

 

 magnus

Magnus Ellingsen

Hei, Magnus her! Ekstremt fotballinteressert gutt på 15 år. Fordyper meg i Premier League. Der kan jeg så og si alt som har skjedd de 3-5  siste årene. Jeg holder med Manchester United, og har gjort det i snart 8 år.

Ellers går det i La Liga, CL og egentlig all fotball rundt om i verden. Men mest PL!

 

 henrik

Henrik Haugen

Henrik Haugen, 20 år fra Røa. Spilt over 10 år på Røas ungdomslag uten å få testimoial – meget skuffende. Som alle andre nordmenn elsker jeg engelsk fotball, veldig glad i statistikk og kan skremmende mange draktnumre utenat.

Jeg er ikke spesielt religiøs. Hadde det eksistert en gud så hadde jeg fått tildelt et helt annet lag en Newcaslte, men sånn er det blitt og jeg er fornøyd med det.

Twitter: @haugenhh

 

 chris

Chris Håkon Reistad

Chris Håkon Reistad er en 25 år gammel mann fra Bergen.
Han har en brennende interesse for fotball og har som mål å skrive om interessante temaer innen fotballen. Hans innlegg skal være interessante for leseren og forhåpentligvis også skape gode diskusjoner.
Hovedsakelig er det Premier League Reistad skriver om men også med interesse for både Ligue 1, La Liga, og vår hjemlige liga i Norge.

Twitter: @chrisreistad90

 

Oddstippere:

 Lv7htkXL_400x400

Geir Olsen

Geir Olsen er selverklært sportsidiot og vinner av både oddsduellen og oddscupen hos oss. Geir har veldig høy treffprosent på sine oddstips!
Twitter: @Geirmann

 

 14511590184_4fca7942a3_c

Joakim Larsen

Joakim Larsen finner du på twitter under @joakimlarsen93. En mann med ett godt øye for gode odds, og gode spillobjekter.
Fotballblogg1 anbefaler selvfølgelig alle å følge @joakimlarsen93 på twitter!
Jeg er 22 år og ekstremt glad i fotball. Så glad at fotball står på den daglige timeplanen..