Her er kommer dagens langskudd fra Fotballblogg1!

Fotballblogg1.com leverer daglige oddstips. Følg oss også på twitter (@fotballblogg1_), instagram (@fotballblogg1_), snapchat (Fotballblogg1) og på facebook (www.facebook.com/fotballblogg1). Vi setter pris på alle delinger! 

Flere oddstips finner dere her! 

 

RB LEIPZIG – BAYERN MUNCHEN
Kamptidspunkt 15:30

To lag i svært god form møtes til den nest siste kampen i denne sesongens Bundesliga. Gjestene ligger på 1 plass med 74 poeng, 4 poeng over Dortmund. Dagens verter ligger på 3 plass med 65 poeng og kan bare i teorien ta igjen Dortmund over. Da må denne kampen vinnes. Det er 11 poeng fra energidrikk laget ned til 4 plass så den er uansett sikret.

Leipzig har vært svært gode på eget gress denne sesongen og står med 10-5-1. I tillegg er formen deres helt suveren uten tap på sine 8 siste kamper. 5-1-0 på sine siste 6 er faktisk nøyaktig det samme som dagens motstander har. Munchen sin bortestatestikk denne sesongen er 11-2-3.

To veldig gode lag som møtes, og oppgjøret tidligere i sesongen endte med 1-0 seier til Bayern. Historisk sett er det veldig tett oppgjør disse to i mellom, og vi tror at de kommer til å utligne hverandre. Gjestene er favoritter her, for med seier kan de løfte trofeet. Det kan de også om Dortmund taper sin kamp. Vi tror på poengdeling her, og når du får 4 ganger innsatsen på en uavgjort her mener vi det er verdi i det spillet.

 

Odds:  Uavgjort 4,05
Units: 5/10

Flere oddstips finner dere her! 

 

Hva synes du? Vi setter pris på DIN mening!