Her er kommer dagens LANGSKUDD fra Fotballblogg1!

Fotballblogg1.com leverer daglige oddstips. Følg oss også på twitter (@fotballblogg1_), instagram (@fotballblogg1_), snapchat (Fotballblogg1) og på facebook (www.facebook.com/fotballblogg1). Vi setter pris på alle delinger! 

Flere oddstips finner dere her! 

 Ett langskudd er ett oddsspill med litt høyere odds som har litt høyere risiko. Men med høyere risiko kommer større gevinst også..

Atletico Madrid – Sevilla
Kamptidspunkt 3,10

Noen kamper setter seg med ett stempel på hukommelsen og dette tvinger seg fram når du ser oppsettet. For meg er dette en slik kamp, og kampen skriker til meg uavgjort. To gode lag som nøytraliserer hverandre og kampen ender med 1-1 og poengdeling.

Fire siste kampene disse to i mellom har endt med poengdeling. 3 av kampene har endt 1-1, mens 1 har endt 2-2. Denne sesongen er dagen verter i storslag og leder La Liga. Har vært vanskelig på hjemmebane med 7-1-0. 

Sevilla ikke så langt bak på 6. plass, 4-2-0 på sine siste 6 og har spilt 8 kamper uten tap. Borte har det blitt 4-2-2 etter en heller svak serieåpning. Er nå tilbake blant de store der det er forventet at det skal være.

Magefølelsen og historikken tilsier uavgjort og når du får over tre ganger innsatsen tilbake blir dette dagens langskudd.  

Odds:  Uavgjort 3,10
Units: 5/10

Andre spill: 

  • Resultat 1-1: 6,50

Flere oddstips finner dere her!  

Hva synes du? Vi setter pris på DIN mening!