Her er kommer dagens LANGSKUDD fra Fotballblogg1!

Fotballblogg1.com leverer daglige oddstips. Følg oss også på twitter (@fotballblogg1_), instagram (@fotballblogg1_), snapchat (Fotballblogg1) og på facebook (www.facebook.com/fotballblogg1). Vi setter pris på alle delinger! 

Flere oddstips finner dere her! 

 Ett langskudd er ett oddsspill med litt høyere odds som har litt høyere risiko. Men med høyere risiko kommer større gevinst også..

Nottingham Forest – Derby County
Kamptidspunkt 20:45

Engelsk Championship. To lag som har åpnet svært svakt, og som har fått med seg lite fra de første rundene. Hjemmelaget på 20. plass, mens bortelaget er på 22. plass. Når de møttes i juli endte det med 1-1 og poengdeling. Nå er det ny sesong og begge har åpnet svakt. 1-1-4 er Forest sin åpning, mens Derby har åpnet med 1-0-5. 

Felles for de begge to er det scorer lite mål, og slipper inn litt mer. Likevel er det ikke mye mål i kampene deres. Kun 1 av 6 kamper til Forest har endt med over 2,5 mål. Kun 2 av 6 har endt med over 2,5 mål. 

Vi tror det ender 1-1 og poengdeling her. Vårt langskudd blir derfor at det ender på samme måte som for 3 måneder siden, men uavgjort. 

Odds:  Uavgjort 3,25
Units: 5/10

Flere oddstips finner dere her!  

Hva synes du? Vi setter pris på DIN mening!