Her er kommer dagens oddsspill fra Fotballblogg1!

Vi har hatt ett langt opphold grunnet korona-pausen, men nå er vi endelig tilbake! 

Fotballblogg1.com leverer daglige oddstips. Følg oss også på twitter (@fotballblogg1_), instagram (@fotballblogg1_), snapchat (Fotballblogg1) og på facebook (www.facebook.com/fotballblogg1). Vi setter pris på alle delinger! 

Flere oddstips finner dere her! 

 

Tottenham – Manchester United
Kamptidspunkt 21:15

Endelig er Premier League tilbake, også for de lagene som ikke hadde hengekamp. Dagens spill kommer fra Tottenham Hotspurs stadium hvor 8. plasserte Tottenham tar i mot Manchester United.
Vi tror på lite mål her, slik det pleier å være i serieåpningen normalt i august, og spiller derfor under 2,5 mål til nesten 2 i odds. Vi synes oddsen er overbetalt her og derfor ett godt spill. United er favoritter i denne kampen, men begge er kamprustne og vi tror det blir 1, maks 2 mål i kampen. Kan fort ende 0-0 også.

 

Odds:  Under 2,5 mål – 1,86
Units: 5/10

Flere oddstips finner dere her! 

 

Dagens dobbel

Sevilla – Barcelona
22:00

Toppkamp i den spanske toppserien mellom 3. plasserte Sevilla og 1. plasserte Barcelona. Barcelona med 2 seire etter at ligaen ble sparket i gang igjen, mens Sevilla har en seier og 1 uavgjort. Normalt sett ett veldig tett oppgjør dette, som Barcelona har vunnet 5 av de siste 6 oppgjørene.
Vi tror at Messi-toget fortsetter å levere og spiller borteseier her til nesten 2 ganger innsatsen.

Kamp 1: Tottenham – Manchester United: Under 2,5 mål – 1,86
Kamp 2: Sevilla – Barcelona – Borteseier 1,95
Total odds: 3,64

 

Hva synes du? Vi setter pris på DIN mening!