Her er kommer dagens oddsspill fra Fotballblogg1!

Fotballblogg1.com leverer daglige oddstips. Følg oss også på twitter (@fotballblogg1_), instagram (@fotballblogg1_), snapchat (Fotballblogg1) og på facebook (www.facebook.com/fotballblogg1). Vi setter pris på alle delinger! 

Flere oddstips finner dere her! 

 

Crystal Palace – Chelsea
Kamptidspunkt 19:00

Chelsea har vært i knall form etter oppstarten etter corona, og med unntak av ett feilskjær mot nedrykksjagede West Ham så har de vunnet alle sine kamper. Mot West Ham ble det tilslutt tap 3-2 etter en forrykende kamp hvor de nok burde ha fått med seg noe bedre. Chelsea er på 4. plass og innehar Champions League plassen i øyeblikket, men flere lag kommer heseblesende bak og ønsker å frarøve de denne muligheten så de må være sharp resten av sesongen.

For Crystal Palace sin del så har oppstarten etter Korona vært ikke fult så god. De startet bra med to seire mot svak motstand i Watford og Bournemouth, men så har de blitt 3 tap etter det når de hør møtt bedre motstand. Tapte sist 3-0 mot Leicester, men med 42 poeng er de sikret spill i Premier League neste sesong. Har mulighet til å klatre på tabellen med bare 7 poeng opp til Arsenal på 7. plass, men da må de ha full klaff de siste 5 kampene. 

Chelsea er bedre her og skal vinne denne greit uten at motstander får hjelp fra noe hjemmepublikum. 

Odds:  B – 1,45
Units: 5/10

Flere oddstips finner dere her! 

 

Dagens dobbel

Kamp 1: Crystal Palace – Chelsea: B – 1,45
Kamp 2: Cardiff – Blackburn: Hjemmeseier, pengene tilbake på U 1,45
Total odds: 2,11

 

Hva synes du? Vi setter pris på DIN mening!