Her er kommer dagens oddsspill fra Fotballblogg1!

Fotballblogg1.com leverer daglige oddstips. Følg oss også på twitter (@fotballblogg1_), instagram (@fotballblogg1_), snapchat (Fotballblogg1) og på facebook (www.facebook.com/fotballblogg1). Vi setter pris på alle delinger! 

Flere oddstips finner dere her! 

 

Odd – Start
Kamptidspunkt 18:00

Odd holder på å miste grepet om topp 3 plassering som de tidligere i høst lå så bra an til. Men ved å vinne de resterende 6 kampene de har igjen så har de god anledning til å være med å kjempe om de gjeve europacup plassene. 

Start på sin side ligger på kvalifiseringsplass, 2 poeng over Mjøndalen på nedrykksplass. Ingen stor sesong for Start, men de 20 poengene de har tatt har de stort sett tatt på eget gress. 0-3-8 har det blitt på bortebane denne sesongen og Odd seiler opp som store favoritter i denne kampen.

Det endte med 0-5 seier til Odd borte når de møttes etter oppstarten av sesongen i fjerde serierunde i juni. Selv om Odd har variert litt i prestasjonene i det siste, med noe skader og suspensjoner så har vi klokketro på Jan Frode Nordnes sine menn her og vi synes oddsen er god! 

Odds:  Hjemmeseier 1,54
Units: 5/10

Flere oddstips finner dere her! 

 

Dagens dobbel

Kamp 1: Odd – Start: Hjemmeseier 1,54
Kamp 2: Sheffield United – West Ham: Borteseier, pengene tilbake på U 1,71
Total odds: 2,63

 

Hva synes du? Vi setter pris på DIN mening!