Her er kommer dagens oddsspill fra Fotballblogg1!

Fotballblogg1.com leverer daglige oddstips. Følg oss også på twitter (@fotballblogg1_), instagram (@fotballblogg1_), snapchat (Fotballblogg1) og på facebook (www.facebook.com/fotballblogg1). Vi setter pris på alle delinger! 

Flere oddstips finner dere her! 

 

Haugesund – Bodø/Glimt
Kamptidspunkt 18:00

Kamp i den 7ende runden i Eliteserien og starten på ett tett kampprogram for de norske topplagene. Haugesund er ett lag som historisk sett gjør det veldig godt på eget gress og denne sesongen har vært intet unntak. Derimot ble det ett knepet tap for Molde sist runde, uten at vi skal trekke noen konklusjoner her.

Haugesund har åpnet middels og ligger på 9 plass med 7 poeng på 6 kamper. Bodø/Glimt har åpnet svært bra og ligger på 2. plass. De har derimot åpnet med 4 hjemmekamper og 2 bortekamper, og er som kjent bedre hjemme enn borte. Borte har de 1 seier og 1 tap, og vi tror at de vil få problemer mot ett hardtkjempene Haugesund her.

Siste 4 oppgjør disse to i mellom i serien har endt med seier til Haugesund og vi tror at vertene får med seg noe fra denne kampen. Vi frykter likevel ett angripende Bodø/Glimt og spiller pengene tilbake på U.

 

Odds:  Hjemmeseier (DNB) 1,57
Units: 5/10

Flere oddstips finner dere her! 

 

Dagens dobbel

Kamp 1: Haugesund – Bodø/Glimt: Hjemmeseier (DNB) 1,57
Kamp 2: Molde – Mjøndalen: Over 2,5 mål 1,45
Total odds: 2,28

 

Hva synes du? Vi setter pris på DIN mening!