Her er kommer dagens oddsspill fra Fotballblogg1!

Fotballblogg1.com leverer daglige oddstips. Følg oss også på twitter (@fotballblogg1_), instagram (@fotballblogg1_), snapchat (Fotballblogg1) og på facebook (www.facebook.com/fotballblogg1). Vi setter pris på alle delinger! 

Flere oddstips finner dere her! 

 

Sheffield United – Wolves
Kamptidspunkt 19:00

Kamp i den øverste divisjonen i England mellom 9. plasserte Sheffield United og 6. plasserte Wolves. To lag som har overrasket positivt denne sesongen i Premier League og er helt der oppe i kampen om utdelingen av billetter til spill i Europa neste sesong. 

Dette er to lag som ikke er involverte i så mye målrike kamper, selv om Sheffield United i det siste har vært ute for ett par heftige tap, og en god seier mot Tottenham. Denne sesongen har Sheffield United spilt 72% av alle sine kamper under 2,5 mål.

Wolves på sin side fortsetter trenden med å delta i målfattige kamper og alle deres siste 6 kamper er under 2,5 mål. Over 60% av Wolves sine kamper denne sesongen har endt under 2,5  mål.

Når vi i tillegg legger til at siste 5 av 6 siste kamper disse to i mellom har endt under 2,5 mål blir dette dagens oddstips.

Odds:  Under 2,5 mål – 1,46
Units: 5/10

Flere oddstips finner dere her! 

 

Dagens dobbel

Kamp 1: Sheffield United – Wolves: Under 2,5 mål – 1,46
Kamp 2: Brighton – Liverpool: Borteseier 1,57
Total odds: 2,30

 

Hva synes du? Vi setter pris på DIN mening!