Her er kommer dagens oddsspill fra Fotballblogg1!

Fotballblogg1.com leverer daglige oddstips. Følg oss også på twitter (@fotballblogg1_), instagram (@fotballblogg1_), snapchat (Fotballblogg1) og på facebook (www.facebook.com/fotballblogg1). Vi setter pris på alle delinger! 

Flere oddstips finner dere her! 

 

Sverige – Canada
Kamptidspunkt 21:00

Våre søte naboer skal ut 1/8 dels finale i Verdenmesterskapet i fotball for kvinner som spilles i Frankrike disse dager. Begge lag ble 2’er i sine puljer. Sverige vant 5-1 mot Thailand og 2-0 mot Chile. Så ble det tap 0-2 mot Usa. Canada vant 2-0 over New Zeland og 1-0 over Camerun, og så ble det 1-2 tap mot Nederland. 

Canada normalt sett ett veldig gjerrig lag bakover, og oppgjørene mellom disse to landene bærer preg av å være tette og målfattige. De 5 siste oppgjørene disse to i mellom til og med 2014 har 4 av fem endt med 2 mål eller mindre. Siste gang de møttes var i Algarve cup i mars i år, og da stod det 0-0 til full tid, og 0-0 etter ekstraomganger. Canada vant her tilslutt 6-5 på straffer.

Vi venter oss ett taktisk oppgjør der det nok kommer til å bli scoret lite mål. Under 2,5 mål til 1,42 er aktuelt, men vi velger å gå for uavgjort til pause til 1,80 i odds.

Odds:  Uavgjort til pause 1,80
Units: 5/10

Flere oddstips finner dere her! 

 

 

 

Hva synes du? Vi setter pris på DIN mening!