Her er kommer dagens oddsspill fra Fotballblogg1!

Fotballblogg1.com leverer daglige oddstips. Følg oss også på twitter (@fotballblogg1_), instagram (@fotballblogg1_), snapchat (Fotballblogg1) og på facebook (www.facebook.com/fotballblogg1). Vi setter pris på alle delinger! 

Flere oddstips finner dere her! 

 

Sarpsborg 08 – Bodø Glimt
Kamptidspunkt 19:00

Kamp i den norske tippeligaen, mellom ett lag ute av form i bunnen av tabellen og ett lag i toppen av tabellen. Bodø/Glimt har overrasket alle denne sesongen og ledet Eliteserien før denne serierunden. Molde sin seier betyr at Glimt må vinne her for å ta tilbake ledelsen. Med formen til nordlendingene så tilsier ingenting at de ikke skal klare det. 

Glimt med 5-1-0 på sine siste 6 kamper, og dagens verter med 0-3-3 på sine 6 siste kamper. Sarpsborg ligger på 15 plass og trenger poeng for å overleve. At Glimt er store favoritter her er det liten tvil om og oddsen på Glimt seier er god! Sjelden har vi sett en tabelltopp få så god odds mot svak motstand. Men det ligger en liten luring her. For Sarpsborg har klart å få seg flere uavgjorte enn de har tapt denne sesongen, og hjemme har de 2-4-2. Totalt 2-8-7. De klarte blant annet 1-1 mot ett formsterkt Rosenborg for 2 runder siden. 

Vi tror på Glimt seier, men sikrer oss mot en uheldig uavgjort med å spille pengene tilbake på U.

Odds:  Borteseier, pengene tilbake ved U 2,10
Units: 5/10

Flere oddstips finner dere her! 

 

Dagens dobbel

Kamp 1: Sarpsborg 08 – Bodø Glimt: Borteseier, pengene tilbake ved U 2,10
Kamp 2: Wolves – Man Utd: Over 2,5 mål 2,15 
Total odds: 4,51

 

Hva synes du? Vi setter pris på DIN mening!