Her er kommer dagens oddsspill fra Fotballblogg1!

Fotballblogg1.com leverer daglige oddstips. Følg oss også på twitter (@fotballblogg1_), instagram (@fotballblogg1_), snapchat (Fotballblogg1) og på facebook (www.facebook.com/fotballblogg1). Vi setter pris på alle delinger! 

Flere oddstips finner dere her! 

 

Frankrike – Norge
Kamptidspunkt 21:00

Kamp nummer 2 i gruppe A i verdensmesterskapet som spilles i Frankrike. Hjemmefavoritt Frankrike innfridde åpningskampen med 4-0 mot Sør-Korea, og Norge sikret en oppskriftsmessig 3-0 seier over Nigeria. Dermed er dette regnet som en gruppefinale, selv om det er 1 kamp igjen etter denne kampen.

Oppgjørene mellom Frankrike og Norge pleier å være jevne og preget av få mål. De 5 siste oppgjørene har endt med maks 2 mål i hver kamp, der 3 har endt 1-1. Norge har ikke vunnet over Frankrike siden 2003, og tapte sist 1-0 mot de i 2016. I 2017 spilte de treningskamp som endte 1-1.

Vi tror dette er to lag som kommer til å ut taktisk i denne kampen, fordi de vet at 1 poeng mest sannsynlig sikrer de avansement, mens 0 poeng gir spenning i siste kampen. Frankrike er naturlig nok favoritter i kampen, men vi tror det kommer til å bli en ta og føle på kamp. Vi tror derfor det kommer til å stå uavgjort til pause.

Odds:  Uavgjort til pause 2,40
Units: 5/10

Flere oddstips finner dere her! 

 

 

Hva synes du? Vi setter pris på DIN mening!