Her er kommer dagens oddsspill fra Fotballblogg1!

Fotballblogg1.com leverer daglige oddstips. Følg oss også på twitter (@fotballblogg1_), instagram (@fotballblogg1_), snapchat (Fotballblogg1) og på facebook (www.facebook.com/fotballblogg1). Vi setter pris på alle delinger! 

Flere oddstips finner dere her! 

 

Italia – Brasil
Kamptidspunkt 21:00 

Siste gruppespillkamp i gruppe c, gruppen Norge møter laget som havner på 2 plass. Har du lyst å lese om Norges vei videre kan du lese det her

Italia er allerede klar for videre avansement, men trenger minst 1 poeng for å sikre seg gruppeseiren og dermed en enklere kamp inn i sluttspillet. Brasil trenger 1 poeng for å sikre seg videre, og kan være ute med tap her. Vi tror at Australia vinner sin kamp og derfor må Brasil ha 3 poeng for å være med å kjempe om 2. plassen. Om det blir seier på både Brasil og Australia er det målforskjellen som avgjør 2 og 3 plassen. 

Om Brasil taper her blir de stående med 3 poeng og går trolig ut som dårligste 3er i gruppene. Dermed er det ekstremt viktig for Martha og co. å sikre deg minst ett poeng her. Italia som etter 2 seire allerede er klar kan nok ta litt lettere på oppgaven slik som Frankrike gjorde i går. Vi går derfor for uavgjort til pause som vårt oddstips. Vi tror på få mål her, og en tett og jevn kamp. Uavgjort til full tid er også ett mulig spill.

Odds:  Uavgjort til pause, 2,10
Units: 5/10

Flere oddstips finner dere her! 

 

 

 

Hva synes du? Vi setter pris på DIN mening!