Her er kommer dagens langskudd fra Fotballblogg1!

Fotballblogg1.com leverer daglige oddstips. Følg oss også på twitter (@fotballblogg1_), instagram (@fotballblogg1_), snapchat (Fotballblogg1) og på facebook (www.facebook.com/fotballblogg1). Vi setter pris på alle delinger! 

Flere oddstips finner dere her! 

Ett langskudd er ett oddsspill med litt høyere odds som har litt høyere risiko. Men med høyere risiko kommer større gevinst også..

Sunderland – Coventry
Kamptidspunkt 16:00

 

Kamp på nivå 3 i England mellom 3. plasserte Conventry og 9. plasserte Sunderland. Sunderland som vi alle husker fra dokumentaren «Sunderland til i die» som er svært populær på Netflix.

Sunderland i kjempedårlig form med 1-1-4 på sine 6 siste kamper, møter formlaget i League one med 4-2-0 på sine 5 siste. Når vi i tillegg sier at Coventry har 3,75 i odds på borteseier burde jo noen bjelelr ringe. Hvordan kan ett lag som spiller så bra fotball i det siste få så mye odds mot ett lag som er i dårlig form?

Svaret ligger i bortestatestikken til Coventry. De klarer ikke å vinne på bortebane. Hjemme har de 7-2-1, mens på bortebane har de rett og slett 0-6-1.

Vi prøver oss derfor på at bortesformen til Coventry fortsetter til 3,20 i odds.

 

Odds:  U 3,20
Units: 5/10

Flere oddstips finner dere her! 

 

 

 

Hva synes du? Vi setter pris på DIN mening!