Her er kommer dagens langskudd fra Fotballblogg1!

Fotballblogg1.com leverer daglige oddstips. Følg oss også på twitter (@fotballblogg1_), instagram (@fotballblogg1_), snapchat (Fotballblogg1) og på facebook (www.facebook.com/fotballblogg1). Vi setter pris på alle delinger! 

Flere oddstips finner dere her! 

Ett langskudd er ett oddsspill med litt høyere odds som har litt høyere risiko. Men med høyere risiko kommer større gevinst også..

Liverpool – Everton
Kamptidspunkt 21:15

Liverpool med tidenes sesong, hvertfall resultatmessig. For selv om spillet ikke har vært blendene har de plukket med seg de viktige poengene i alle kampene de har spilt, og står uten tap i Premier League denne sesongen. 13-1-0 Totalt.

For Everton er stå helt anderledes. Manager-sparking-spøkelse går i gangene på Goodison Park og de ligger på sløve 17. plass på tabellen. Formen er såder med 2-1-3 på sine 6 siste og borte har det blitt 1-1-5 denne sesongen. 

Så hvordan kan vi hente ut en odds på 5x innsatsen i denne kampen? Jo nå skal du høre! Dette er lokalderby – Liverpool mot Liverpool. Disse kampene lever sitt helt eget liv og tar ikke høyde for form eller ligaplassering. De er alltid tette og jevne og vi må tilbake 6 kamper mellom disse før de ikke ble uavgjort eller 1 mål seier. Da endte det med 3-1 seier til Liverpool. Historisk sett har det endt 24-23-9 mellom disse to lagene, og når du får 5,20 igjen for uavgjort på denne kampen sier det seg selv at her er det verdi i spillet. 

Sist gang disse to brakte sammen endte det med 0-0 på Goodison. Det var i mars i år. På de 5 siste oppgjørene har 3 endt med uavgjort. 

Vi mener at sjansen for uavgjort er bedre enn 5x innsatsen og mener det er god verdi i dette spillet!

Odds:  Uavgjort 5,20
Units: 5/10

Flere oddstips finner dere her! 

 

 

 

Hva synes du? Vi setter pris på DIN mening!