Det norske kvinnelandslagets første kamp for høsten ble enveiskjøring som forventa. Armenia som bare har to lag bak seg på rankingen ble flere nummer for små på Ullevaal i kveld.

10-0 ble sluttresultatet! Et slikt resultat har vi ikke sett på nasjonalarenaen siden San marino fikk juling i 92.

En litt trå og frustrerende start for det norske laget med en del slurv og flere muligheter. Men så etter ti min var det duket for noe jeg trur er norsk rekord? Debutanten Guro Bergsvand satte inn 1-0. Er det den raskeste scoringa av en debutant på et norsk A-landslag? Så gikk det slag i slag. Caroline Graham Hansen fikk en litt billig straffe etter 28 min og satte den i mål. Karina Sævik økte til 3-0 etter 38 min. En omgang der de norske spillerne burde ha scora flere mål.

Etter pause kom Lisa Utland inn og markerte seg kjapt. Knappe to min er spilt før hun økte til 4-0. Julie Blakstad fikk sitt første landslagsmål etter 63 min og 5-0. Etter 79 min satte Graham inn sitt andre for kvelden og knappe minuttet seinere hadde Utland økt til 7-0. Utland fikk sitt tredje for kvelden med 8-0 etter 88 min. Elisabeth Terland kom innpå like før slutt og satte inn sitt første landslagsmål på overtid. Graham Hansen satte punktum med sitt tredje for kvelden og tosifra med 10-0!

Alt under ett en grei norsk kamp mot tafatt motstand. En del slurv og tendenser til ikke helt patent angrepsspill. Neste kamp er Kosovo borte på tirsdag. Da bør vi se samme resultat eller bedre.

Hva synes du? Vi setter pris på DIN mening!