Det vanskelige året 2020 går mot slutten. Et år der corona preget norsk fotball.

Da lockdown ble innført 12. mars ble norsk fotball stående helt stille. De fleste lagene var klare for seriestart. Da var det mange som lurte på om det ble noe fotball i det hele tatt i resten av året. Det var blytungt, men avgjørelsen var riktig. I mai begynner ting og skje. Eliteserien er først ute med ligastart i juni. Bodø/Glimt med et fortjent seriegull. Det første til Nord-Norge. Serien ble preget av mange utsettelser og en stund trudde jeg at man ikke fikk spilt ferdig før jul. Den ble avsluttet med at Mjøndalen beholdt plassen etter dramatiske sluttsekunder.

Toppserien startet opp 3. juli. Drama fra første stund. Ingen hadde trodd at tre lag skulle kjempe om ligagull til siste spark. VIF tok hjem både serie og cup. RBK ble årets joker med sølv på første forsøk.

OBOS burde fått en drama pris. Favorittene Tromsø og LSK rykket opp. En serie med drama både bunn og topp. Årets kamp: Raufoss-Kåffa, den hadde alt.

Landslagene hadde delte opplevelser. Damene flyter på en god bølge og er klare for EM i 2022. Der har vi noe å se frem til. Gutta sliter. Kvaliken mot Serbia, vi hadde håp, men det røyk der også. Årets opptur er Nødlandslaget. En kjempekamp sikret 1-1 i Wien.

2021 håper jeg blir et bedre år. Vi har EM til sommeren og norsk fotball vill by på massevis av drama. Godt nytt år!

Hva synes du? Vi setter pris på DIN mening!