Det har vært rykter de siste dagene, men i går ble katten sluppet ut av sekken: Rosenborg back Jonas Svensson forlater RBK skuten og forsetter fotball-tilværelsen som norges neste utenlandsproff hos nederlandske AZ Alkmaar.

Høyrebacken som bare er 23 år gammel forlater dermed redet for en sum som ikke er kjent. Men det er kjent at Rosenborg tidligere har takket ned til ett bud på 15 millioner fra en tyrkisk klubb. 

I AZ får Svensson konkurranse av den svenske backen Mattias Johansson. Derimot har svensken signalisert at han ønsker seg vekk fra klubben og vil ikke signere ny kontrakt. Dermed åpner plassen seg for Svensson med en gang. 

Rosenborg melder selv på sine nettsider at overganger er klar.

Jonas Svensson melder selv at han snakket med Markus Henriksen før han sa ja til overgangen. Henriksen som var i klubben fra 2012 til 2016 før det ble Premier League og Hull for landslagsspilleren. 

Han roste klubben opp i skyene, og sa den minte litt om Rosenborg. AZ er en åpen klubb med et veldig godt miljø, og det har jeg fått kjent litt på i løpet av dagen. Det er en trygghet for meg at han bare har godt å si om klubben

Tror du Svensson blir en sukssess i AZ? 

SHARE
Previous articleJeg vil aldri spille for Leicester igjen!
Next articleTirsdagens ball på tv
Aurora Larsen
Aurora er en ekte fotballjente med sitt hjerte i to røde lag - Brann og Liverpool. Byen er Bergen og laget er Brann, og er så langt i fra 30 som det går an.. (rim).

Hva synes du? Vi setter pris på DIN mening!