For en Brannsupporter må det være lov å kalle dagen i dag for en «dagen derpå», blåmandag eller noe i den duren. Skuffelsen var stor i går, både over prestasjoner, resultat og ikke minst flauheten over å ha være skjepphøy før kampen. I tillegg ett par kommentarer om hendelser i fotballverdenen i går..

 • Ekte lidelse har ett navn.. Brann forsetter sin Robin Hood jobb, som de svakeste hjelpere og stjeler fra de beste. Etter seier mot Rosenborg og tap mot Hødd (adeccoligaen) kan ikke dette ansees som noe annet enn en bekreftelse på akkurat dette.
 • Brann virket overasket over Hødd sin taktikk, eller hvertfall dårlig forberedt. Med mine mange timer med erfaring fra Fotballmanager skulle jeg kanskje blitt taktikkkonsultet for Brann. Men tror ikke man trenger mye forståelse for å skjønne at Hødd kom til å kjøre en «ligge bakpå og kontre» når de har 2 raske spisser.
 • Brann spilte med så høye skuldre att enhver med middels teknikk kunne brukt brannspillerene som rundingsbøyer. Kan stengt trening og medienekt dagen før ha gjort dette verre?
 • Hødd løp mer, behandlet ballen bedre og gjorde klokere taktiske valg. Kort sagt, i går virket det som om Hødd lå på 4 plass i Tippeligaen og Brann på bunnen av Adeccoligaen.
 • Har Hødd noen sjanse i cupfinalen? JA! Jeg tør egentlig ikke si noe annet etter kampen i går, hvor jeg levnet Hødd ingen sjanse. Jeg spilte at Brann kom til å vinne med mer enn 2 mål på oddsen, jeg var kjepphøy og sa at Brann vant 0-3. Normalt sett ville jeg har sagt at dette blir easy match for Tromsø..
 • I går opplevde jeg fysiske smerter og ubehag av å se Brann. Sinnet har roet seg ned til nå, men skuffelse og den flaue smaken i munnen kommer tilbake hver gang jeg sjekker en nettavis. Fotball betyr mye og det er mye følelser innvolvert!
 • Jeg skjønner sinne til de som reiste til Høddvoll, men å bli arrestert for å «skulle ta» egne spillere må ansees som like idiotisk som casuals. Disse få personene ødelegger mye for resten av supporterene. Gi gjerne spillerene det glatte lag, men å true dem er faktisk kriminelt.. TULLINGER!
 • Etter fadesen i går synes jeg faktisk Brann burde innvitere de 650 Brannsupporterenesom tok turen til Høddvoll opp på stadion  som «plaster på såret». Makan til dårlig innstilling fra spillerene..

Noe annet enn Brann:

 • I går skrev Newcastle manager Alan Pardew under en 8-års kontrakt med Newcastle. Denne satsingen på kontinuitet hyller jeg og skulle ønske flere satset like lenge. Kanskje 8 år er litt VEL lenge, så skulle jeg sett flere som skrev 5 års kontrakter med managerene sine! Likevel, KUDOS TIL NEWCASTLE!
 • Den omstridte dommen mot John Terry falt i går. Som jeg har skrevet om tidligere så synes jeg det er greit at FA tar ut dom mot Terry, for bevisførselen i en rettsal og i FAs doms og sanksjonsutvalg skal ikke være like streng. De timet det veldig dårlig med å avvente den sivile rettsdommen før de forsatte sin egen etterforskning, så der laget de ris til egen ræv.
 • 4 kamper for Terry og 8 kamper for Suarez. Jeg klarer ikke å finne den røde tråden i dette og Terry skulle hatt lik straff som Suarez! Skjønner rett og slett ikke denne forskjellsbehandlingen..