I går slapp TV2 nyheten om at Newcastle sin omstridte eier, Mike Ashley, endelig skal ha gått med på å selge klubben. Dette til Newcastle supporternes store glede!

Mike Ashley har vært elsket og hatet som eier av fotballklubben Newcastle, kanskje mest det siste. Han har fått beskyldninger mot seg å bare bruke klubben for å fremme egen merkevare (f.eks Sportsdirect) og melke klubben for verdier. Og mens andre klubber har investert har han fått på seg å være kjip, gjerrig og ikke villig til å satse på klubben.

Lenge har det versert supporterfraksjoner som har protestert mot den omstridte eieren, men han har stått hardnakket på at han ikke ønsket å selge klubben. Det er nå endret. 

Mike Ashley bekrefter på Newcastle sine hjemmesider at klubben er til salgs! 

For å gi Newcastle United den beste muligheten til å sikre posisjonen og investeringen som klubben trenger for å ta det neste steget, har det nåværende eierskapet bestemt at det er i klubbens og fansens interesse at klubben blir lagt ut for salg

Dog er dette  tredje gangen at Ashley prøver å selge Newcastle, både i 2008 og 2009 måtte han imidlertid gi opp forsøket.

Ifølge Mirror er fire potensielle kjøpere allerede interessert, og milliardæren har redusert sitt krav fra 450 millioner pund (4,8 milliarder kroner) til rundt 380 millioner pund (4 milliarder).

Mike Ashley ønsker å selge så fort som mulig, og gjerne før jul. Så blir det spennende om det blir noe fart på dette salget, eller om Newcastle fansen må holde ut med Mike Ashley i flere år.

Hva synes du? Vi setter pris på DIN mening!