Kjøp FM2017 gjennom lenken her og støtt samtidig det arbeidet som Fotballblogg1 legger ned. Du får tilgang til BETA versjonen med en gang, og alle savegames startet i singelplayer modus kan du spille videre på når hovedversjonen lanseres 4 november.

KJØP FM2017 HER

Store norske leksikon slår knallhardt fast at «Fotball er den mest populære idretten i verden, både når det gjelder antallet utøvere og publikumsinteresse». Verden over lar mennesker seg fascinere av «det vakre spillet» som Pélé døpte det, og en av grunnene til dette er at det er uforutsigbart og at det frister med håp. Håp om at laget ditt skal vinne, håp om at man selv skal bli en stor stjerne, og uansett hvor bra eller dårlig det har gått tidligere så er det alltid en mulighet for at det skal bli bedre neste gang.

For de av oss som etter hvert har måttet innse at vi nok aldri blir den neste Cristiano Ronaldo tilbyr Football Manager et håp. Om jeg ikke kan bli en stjerne som spiller så kan jeg i hvert fall bruke mine mange år med fotballanalyse til å bli en glimrende manager. Hvis Nils Arne Eggen og Harry Redknapp kan få det til så burde vel jeg også ha en sjanse?

På mange måter er Football Manager den ultimate fantasien. Du kan sette deg selv i trenerstolen til nesten hvilket som helst lag i verden og få muligheten til å vise hva du er god for. Led Norge til EM-sluttspill, ta AC Milan tilbake til europatoppen, eller vinn serien med Rosenborg ti år på rad; mulighetene er endeløse..

I tiden framover vil det komme flere artikler om FM2017 her på Fotballblogg1.com

KJØP FM2017 NÅ OG FÅ TILGANG TIL BETA!

 

Hva synes du? Vi setter pris på DIN mening!