Tv 2 kunne i dag melde at Mohamed Elyounoussi har signert for den sveitsiske Champions League-klubben Basel.

Det melder både spillerens agent, Tore Pedersen, og hans nye klubb onsdag formiddag.

Moldes angrepsspiller besto tirsdag den medisinske sjekken. 21-åringen har signert for fire år med klubben som vant serien i Sveits med 14 poeng, og som har vunnet ligaen hvert år siden 2009/10-sesongen. Ifølge VG skal overgangssummen ligge på nærmere 30 millioner kroner.

De ønsker å ha meg der, og jeg føler også at det er et riktig steg for min egen del. Det er en stor klubb som er vant med å vinne og som har mange gode fotballspillere, så jeg drar dit og skal prøve å kjempe om plass og mest mulig spilletid, så tar jeg det derifra. Det blir spennende å møte nye spillere og flytte til et nytt land, ny kultur og nytt språk

Hva synes du? Vi setter pris på DIN mening!