I denne artikkelserien vil vi presentere en XI, altså en 11’er, ett drømmelag som er temabasert med forskjellige tema hver uke.

Man kan definere sitt drømmelag på forskjellige måte. Kanskje er det de peneste i Premier League, kanskje er det drømmelaget der alle heter Jan til fornavn eller rett og slett de aller beste fra ett mesterskap eller lignende. Det finnes ingen grenser, og ønsker du at vi skal presentere DITT drømmelag, så send det til oss på post@fotballblogg1.com

For å se alle våre drømmelag, trykk her.

Denne uken har vi fått tilsendt ett drømmelag av Petter Skaalvold , og vi sender avgårde en fin premie til Petter som takk for hjelpen. Har du ditt eget drømmelag av valgfritt tema? Beste hårsveiser? Lengste navn? Mest oppskrytt? Send det til oss da vel?

Petter lager egen nettradio, så hvorfor ikke ta turen innom her: https://www.facebook.com/RadioEM2016/?fref=ts

Her er ukens drømmelag:

Jeg heter Petter Skaalvold og er en 20 år gammel gutt fra Halden i Østfold.

Jeg er en ihugga Liverpool supporter som følger klubben tett og jeg ser nesten alt av engelsk fotball (spesielt Liverpool). jeg har vært Liverpool supporter nå i 11 år. Mitt første minne med Liverpool var da jeg fikk lov til å være oppe sent i ukedagene for å se på Champions League kamper, jeg var den eneste på skolen min som fikk lov til dette, som en 9-åring var det veldig stas! faren min er United supporter som resten av familien min, så det er nok enkelt å tenke seg at grunnen til at jeg fikk være oppe sent var fordi faren min prøvde å få meg til å bli en United-fan. Men det fungerte altså ikke, jeg rettet raskt oppmerksomheten min mot ett annet lag i rødt, nemlig Liverpool Football Club. Måten de spilte fotball på i europa fasinerte meg voldsomt, samtidig som jeg syntes navnet på spillerne var interessante. Favorittspillerne mine på den tiden var Carragher, Gerrard og Alonso, Alonso likte jeg fordi han hadde en X i fornavnet sitt,hehe. Siden den tid har ikke alt gått like bra Liverpool selv om vi har hatt noen få gode perioder, men under Klopp har jeg virkelig fått troen på at noe stort snart skal skje. 2 cupfinaler på en halv sesong, uten å hente inn spillere han selv vil ha, det er imponerende!

I EM holder jeg med England, noe jeg forøvrig alltid gjør når det spilles store mesterskap. Det har vært varierende resultater i VM og I EM. Jeg Tror du de faktisk kan gjøre det bedre nå, når de ikke har så mange superstjerner som de har hatt tidligere, noe som gjorde at England som land fikk et voldsomt press på seg inn mot hver turnering, det er jo fortsatt forventinger til dem, men ikke like høye som tidligere. I tidligere turneringer har jo alle gjemt seg litt bak spillere som John Terry, Steven Gerrard, Rio Ferdinand, Ashley Cole og Frank Lampard. Nå er de uten disse spillerne. Og det kan være en stor fordel. Nå har de et hardtarbeidene lag som kjemper for hverandre, før var det veldig mye individualisme, det finner du ikke i like stor grad i dette England laget, denne utgaven spiller mer som et lag og jeg tror det kan være nøkkelen til suksess.

Som Liverpool supporter siden jeg var liten har jeg satt sammen MITT drømmelag av Liverpoolspillere, som kun består av spillere JEG selv har opplevd. Føler det ikke er vits for meg å ta med spillere som Dalglish,Rush,Alan Hansen når jeg aldri har sett dem faktisk spille.

Denne XI er laget i formasjonen 4-3-3

KEEPER

Pepe Reina

pepe reina

FORSVAR

Høyreback: Glen Johnson

Glen Johnson

H.stopper: Jamie Carragher

Jamie Carragher

V.stopper: Daniel Agger

Daniel Agger

V.Back: John Arne Riise

John Arne Riise

MIDTBANE

DM: Javier Mascherano

Javier Mascherano

Sentral: Steven Gerrard

Steven Gerrard

Sentral: Xabi Alonso

Xabi Alonso

ANGREP

V.spiss: Luis Suarez

Luis Suarez

Midtspiss: Daniel Sturridge

Daniel Sturridge

H.spiss: Fernando Torres

Fernando Torres

Dette gir denne XI:

liverpool XI

Hva synes du om laget til Petter? Enig / uenig? Skriv i kommentarfeltet og kom gjerne med din eget drømmelag!

Hva synes du? Vi setter pris på DIN mening!