I denne artikkelserien vil vi presentere en XI, altså en 11’er, ett drømmelag som er temabasert med forskjellige tema hver uke.

Man kan definere sitt drømmelag på forskjellige måte. Kanskje er det de peneste i Premier League, kanskje er det drømmelaget der alle heter Jan til fornavn eller rett og slett de aller beste fra ett mesterskap eller lignende. Det finnes ingen grenser, og ønsker du at vi skal presentere DITT drømmelag, så send det til oss på post@fotballblogg1.com

For å se alle våre drømmelag, trykk her.

Denne ukens drømmelag er er laget under følgende tema: Det laget redaktør Bjørnar mener er det beste fra de som spilte under EM. Det er også verdt at dette er spille som imponerte meg mest under EM.

Vi setter selvfølgelig pris på tilbakemeldinger på vårt lag i kommentarfeltet under!

LES OGSÅ:

Denne XI er laget i formasjonen 4-4-2

KEEPER

Hugo Lloris

Hugo Lloris, Frankrike

Vi mener at Hugo var EMs beste keeper med sine matchavgjørende redninger og en av få spillere som spilte alle minuttene i EM. Dessverre holdt det ikke helt inn for Hugo og hans Frankrike, men en svært respektabel sølvplass.

FORSVAR

Pepe

Pepe, Portugal

Pepe var sammen med Renato Sanches Portugals beste og mest toneangivende, og en av hovedgrunnene til at Portugal holdt tett i så mange kamper, og til slutt kunne løfte pokalen over hodet! Mye kan sies om Pepe og hans overspilling, men ingen tvil om at han er i verdensklasse når det gjelder fotballtalent.

 

Leonardo Bonucci
Leonardo Bonucci, Italia

Vi lot oss sjarmere av den 29 år gamle Juventus-forsvareren, som kronet hele EM med ett mål og en assist. Italia var bunnsolid bakover og det måtte en straffespark konkurranse mot Tyskland for å sende de ut av EM.

 

Jerome Boateng

Jerome Boateng, Tyskland

Den svært gode tyske stopperen var med framover på banen og kronet det hele med ett mål. Skår i gleden for Baynern Munchen stopperen at han hinket av banen i semifinalen med skade. Bunnsolid bakover og kjempeviktig framover og sammen med PEPE den første jeg satt opp i forsvaret.

 

Samuel Umtiti
Samuel Umtiti, Frankrike

Kom først inn for Frankrike i sluttspillet og fikk 3 magiske kamper. Var med å hjelpe Frankrike til Finalen med sine bidrag både forover og bakover på banen. Viste hvorfor han er blitt kjøpt av Barcelona og vi kommer til å se mye fra 22 åringen der!

 

MIDTBANE

Dimitri Payet

Dimitri Payet, Frankrike

Payet imponerte med spektakulære mål både i Premier League og for Frankrike før mesterskapet, men det var satt spørsmålstegn til om den lille Franskmannen kunne levere sakene i EM. Målet i åpningskampen tiet de siste resten av kritikerne. Var utrolig god og viktig i gruppespillet og leverte varene!

 

Renato Sanches
Renato Sanches, Portugal

Kåret til den beste unge spilleren i mesterskapet. Den 18 år unge midtbanespilleren fra Bayern Munchen imponerte oss med sin viktighet på det Portugisiske landslaget som gikk hele veien til topps.

 

Aaron Ramsey

Aaron Ramsey, Wales

Den aller viktigste mannen for Wales sammen med Gareth Bale, og som gjorde at Wales gikk helt til semifinalen i sitt første europamesterskap. Måtte stå over semfinalen pga kort noe som gjorde at Wales ikke klarte å mønstre det samme sterke mannskapet. Imponerende kapasitet og et uunnværlig bindeledd mellom lagdelene i Colemans system. Kunne sammen med Eden Hazard krone seg selv om assisttkonge i EM med sine 4 assister.

 

Toni Kroos

Toni Kroos, Tyskland

Midtbanegeneral på det som lenge så ut som det sterkeste laget i EM. Svært solid og en sterk bidragsyter til at Tyskland kom helt til semifinalen.

 

ANGREP

Gareth Bale

Gareth Bale, Wales

Forventingene til Bale var høye før turneringen var store, og Waliseren leverte varene. Jobbet hardt både framover og bakover på banen og sammen med Ramsey Wales klart beste spillere. Det ble 3 mål på Bale. Bale ble den første til å score på 2 frispark i ett og samme EM siden Thomas Hassler gjorde det samme i 1992. Faktisk er Gareth Bale bare den 7ende spiller i historien som klarer å score i alle tre gruppespillkampene (siden det ble 3 kamper i 1980).

 

Antoine Griezmann
Antoine Griezmann, Frankrike

Sistemann på vårt lag er Antoine Griezmann som foruten å bli kåret til turneringens beste spiller også klarte mesterstykke å bli toppscorer med 6 mål, hele 3 mer enn nestemann på listen. Imponerende spiller som hjalp Frankrike helt til finalen!

 

Hva mener du? Noen du ville ha byttet ut, og hvem ville du ha byttet inn?

Hva synes du? Vi setter pris på DIN mening!