I denne artikkelserien vil vi presentere en XI, altså en 11’er, ett drømmelag som er temabasert med forskjellige tema hver uke.

Man kan definere sitt drømmelag på forskjellige måte. Kanskje er det de peneste i Premier League, kanskje er det drømmelaget der alle heter Jan til fornavn eller rett og slett de aller beste fra ett mesterskap eller lignende. Det finnes ingen grenser, og ønsker du at vi skal presentere DITT drømmelag, så send det til oss på post@fotballblogg1.com

For å se alle våre drømmelag, trykk her.

Denne ukens drømmelag er laget av undertegnede og temaet er spillere som enten er uten kontrakt eller spillere der kontrakten går ut nå i sommer og kan dermed gå GRATIS til neste klubb.

Det er forventet stor aktivitet på transfer-markedet denne sommeren men mer penger i spill enn noen gang. Men du trenger ikke alltid å bruke mye penger for å få en bra deal. Vi har satt sammen det vi mener er den beste 11’eren av gratis spillere denne sommeren..

Denne XI er laget i formasjonen 4-4-2

KEEPER

Steve Mandanda – Frankrike
Marseille keeperen er reserven til Hugo Lloris på landslaget. Han har vært i Marseille siden 2007 og har over 400 seriekamper på samvittigheten. 31 åringen er nå på utgående kontrakt og i sin beste alder kan dette være ett gull gratis signering.

Generated by  IJG JPEG Library

FORSVAR

Gregory van der Wiel – Nederland
Høyrebacken som spiller til daglig i PSG er på utgående kontrakt. Mannen er bare 28 år og har mange år igjen i karrieren. PSG har bekreftet at Van der Wiel forlater klubben i sommer.

Gregory van der Wiel

Kolo Toure – Elfenbenskysten
Den mindre kjente av brødrene Toure har rukket å bli 35 år og har fått beskjed om å finne seg en ny klubb av Liverpool. Mye ujent prestering denne sesongen, men var svært viktig i sesongslutten for Liverpool når både Sakho og Skrtel var ute på tur.

Kolo Toure

Martin Caceres – Uruguray
Dessverre har skader satte ut Martin ut av spill siden februar for klubblaget Juventus. Ikke noe ny kontrakt er tilbudt og 29 åringen med 68 landskamper og to Verdenmesterskap på cven er klar for ny klubb..

during the Serie A match between Juventus FC and UC Sampdoria at Juventus Arena on May 14, 2016 in Turin, Italy.
during the Serie A match between Juventus FC and UC Sampdoria at Juventus Arena on May 14, 2016 in Turin, Italy.

Patrice Evra – Frankrike
Den franske venstrebacken har det blitt snakket om skal få ny kontrakt med Juventus, men ingenting er signert enda. Hans kontrakt går ut nå i sommer.

Patrice Evra

MIDTBANE

Sofiane Feghouli – Algeri
Den 26 år gamle høyrevingen havnet utenfor Valencia pga interne problemer og har ikke spilt siden 10 april. Når kontrakten i tillegg går ut i sommer er det naturlig at Sofiane finner seg en ny klubb.

Sofiane Feghouli

Michael Carrick – England
Den 34 år gamle engelskmannen har ikke fått fornyet kontrakten sin med Manchester United og det ser ut som han må finne seg en ny klubb. På tross av sin alder tror vi at Carrick hvertfall har ett par sesongen til i Premier League i seg.

Michael Carrick

Riccardo Montolivo – Italia
Den 31 år gamle sentrale midtbanespilleren og kaptein for AC Milan har ende ikke skrevet under ny kontrakt med klubben. Det spekuleres om han vil gå denne sommeren siden kontrakten hans går ut. Med over 60 kamper for Italia er han er rimlig scoop om noen skulle hanke han inn gratis.

Riccardo Montolivo

Hatem Ben Arfa – Frankrike
Den franske venstrevingen er kun 28 år har gitt klar beskjed at han bytter klubb denne sommeren. Mange lag ligger langflate allerede og vingen med 13 landskamper kan velge og vrake!

Hatem Ben Arfa

ANGREP

Moussa Dembele – Frankrike
Den 19 år gamle Franske spissen holdt på å signere for Tottenham i januar, men Fulham stoppet overgangen. Nå har han gitt beskjed at han forlater Fulham i Championship i håp om å ta nye steg. Det ble forøvrig 15 mål på Dembele denne sesongen i Championship.

Moussa Dembele

Zlatan Ibrahimovic – Sverige
Det eneste nordiske innslaget på denne 11eren. Zlatan trenger ingen introduksjon og forlot PSG etter sesongslutt. Han annonserte sin avgang med «Came like a king, left like a legend» og han ryktes å ha lyst å spille på balløya neste sesong.

Zlatan Ibrahimovic

 

Hva synes du? Vi setter pris på DIN mening!