Fredrik Hølvold er en ivrig Tottenham-supporter, og som du finner på twitter under navnet @FredrikHolvold. Teksten under en gjengitt med tillatelse av Fredrik. 

Tottenham 2015/16

Jeg har tatt meg en frihet å gjøre en vurdering av Tottenham og troppen vi har pt. Vurderingen er på en skala fra 1-10

På keeperplassen har vi god kontroll pt. Så lenge Lloris blir har vi en keeper i verdensklasse og som iløpet av en sesong er like viktig som en +20 måls spiss. Vorm er en meget god reserve som kan avlaste i EL og CUP. Karakter: 9,5

Toby Alderweireld2

Forsvaret er betydelig forsterket fra forrige sesong. Alderweireld er i min bok mange hakk bedre enn det vi brukte sammen med Verthongen. Trippier gir oss en ekstra dimensjon med fantastiske innlegg. Walker skadefri og Rose fortsetter en god trend fra forrige sesong. Wimmer er solid backup på stopperplassen. Karakter: 7,5

Midtbanen er litt tynn pt og vi mangler en box-til-box spiller i mine øyne. Mason er for svak som førstevalg og dessverre er ikke Poch like glad i Dembele som meg. Skulle så gjerne sett MS der, men vi er for liten til å handle fra den hyllen. Bentaleb var i mine «liljehvite» øyne fantastisk og ser ingen grunn til at ikke han skal utvikle seg videre. Chadli har hatt en solid utvikling og vært skadefri lenge, forventer mye fra han. Eriksen selvskreven og Lamela som hadde 7 assist i PL forrige sesong tror jeg lander på 15 + målpoeng. Dele Ali og Pritchard som spennende unggutter. Townsend har gjennom intervjuet gitt meg litt «tro» på at han kan ta steg – reflektert ung mann. Karakter: 7 (7,5-8 om boxtilbox spilleren kommer eller Poch gir Dembele den spilletiden han fortjener)

harry kane landslaget

Angrepet vårt er Kane  Tror også han fortsetter der han slapp. Ikke minst vil kjøpet av Trippier og en Lamela i bedre form gi Kane mer å jobbe med tror jeg. Ikke minst kan Trippier være kjøpet som gjør at Soldado omsider finner seg selv? Men ting tyder på at Ade og Soldado forsvinner ut og da kommer det en spiss inn. Berahino er den jeg håper på. Karakter : 7,5 (8 om vi får Berahino).

31,5 av 40 og kan økes til 32,5-33 ved de rette kjøpene. Noe som isolert sett er ganske bra. Jeg tror det er nok til 5-6 plass og semi eller finale i en av cupene. Gleder meg som en unge og ikke minst til å se hvike unggutter som tar steget. I treningskampene som har vært spilt har mange fått spilletid og det ryktes om unggutter som imponerer stort.

Yid Army!

1 COMMENT

Hva synes du? Vi setter pris på DIN mening!