FIFA 18 er jo nå ute og de fleste som liker fotballspill har vel allerede skaffet seg spillet. Inkludert meg.

Vanligvis pleier man å starte rett på Ultimate team, å det har jeg gjort, men har nå lyst til å lage min egen «The Journey». Jeg spurte mine følgere på twitter om hvilken posisjon og hvilken klubb jeg burde begynne i.

Jeg kom med 4 alternativer på posisjon og klubber. Valget på posisjon ble tilslutt offensiv midtbane sentral (eller OMS). Valget på klubb ble delt mellom Haugesund og Viking. Da ble det opp til lykkehjulet å bestemme, å valget ble da Viking.

Lykkehjulet bestemte at Viking skulle bli min første klubb.

Jeg har ikke fått spilt noen kamper enda, men skal til å spille den første treningskampen nå mot Sveitiske Lugano og jeg starter kampen!

Jeg håper så mange som mulig har lyst til å følge denne reisen og se om jeg kommer meg helt til toppen.

SHARE
Previous articleFotball på tv torsdag!
Next articleDagens oddstips fra Fotballblogg1- Landslagsfotball
Christoffer Karlsen
Mitt navn er da Christoffer Karlsen, er 25 år og bor i Fredrikstad. Ser på meg selv som en blid og utadvendt person. Prøver å få med meg så mye som mulig av fotball og kan sitte å se på fotball i timesvis uten å bli lei. Har jo 2 favorittlag i Arsenal og Vålerenga, men har også noen lag rundt omkring som Exeter City i Football League 2 og SexyPoxyt på nivå 4 i Finland Twitter: @Fotball_Nerden

Hva synes du? Vi setter pris på DIN mening!