I dag våknet vi opp til den sjokkerende nyheten om at Tottenham har sparket sin populære trener Mauricio Pochettino etter 5 kamper uten seier.

Red: Som de aller aller fleste fikk med seg var dette aprilspøken på Fotballblogg1 og det finnes selvfølgelig ikke noe sannhet i denne artige spøken. 

Tottenham var lenge med i gullkampen, men etter 5 kamper uten seier står de nå i fare for å havne utenfor topp 4 og miste sin plass i den gjeveste av Europacupene. Etter å ha hatt 9 poengs ledelse på lagene under er nå forspranget spist opp, og de ligger a poeng med Manchester United og Arsenal kan passere de om de vinner kveldens kamp mot Newcastle.

Tottenham har nå tatt grep i ett vilt forsøk på å redde topp 4 for sesongen, og dermed sparket sin populære manager. En manager som lenge har vært lenket til både Manchester United og Real Madrid, men som tydeligvis mistet fokus etter alle spekulasjonene.

Det er enda uklart hver som blir ny trener i klubben fra nord-London, som flytter inn på sin nye storstue på onsdag. Da møter Tottenham ett Crystal Palace i form som må slås om topp 4 skal være innenfor rekkevidde. 

Spekulasjonene om hvem som blir Tottenham sin nye trener er allerede i gang, og en av de heteste kandidatene er Manchester Uniteds tidligere trener Jose Mourinho. 

1 COMMENT

Hva synes du? Vi setter pris på DIN mening!