Manchester United med to treningskamper i Oslo!

Manchester Uniteds herre- og damelag vil bryne seg mot to norske lag i oppkjøringskampene til sesongstart.

Den første kampen går mellom Ole Gunnar Solskjærs røde hær, mot laget fra hjembyen, Kristiansund, den 30. juli. Kampen spilles på Ullevål Stadion i Oslo.

Dagen derpå, 31. juli, vil damelaget til Manchester United, som nylig rykket opp, spille mot Vålerenga på Intility Arena i Oslo.

Du finner nå meget spennende odds på dobbeltseier til Manchester United i begge kampene hos flere av de beste norske bookmakerne.

Manchester Uniteds styreformann, Ed Woodward, sa følgende om kampene: «Disse to vennskapskampene er et ledd i det som skal bli en god oppkjøring for både herre- og damelaget. Klubben har alltid hatt en stor fanskare i Norge, og vår skandinaviske supporterklubb er en av de største og mest aktive fangruppene vi har. Det er en fornøyelse å spille mot laget fra Oles hjemby, og vi er helt sikre på at kampen vil få stor oppmerksomhet i Norge.

Dette er også en utmerket forberedelse for damelaget, hvor Casey og laget hennes bygger videre på opprykkssuksessen for å gjøre seg klar til sesongen som kommer.»

Dersom du har tro på at United vil kjøre over de norske lagene, finner du nå en rekke oddssider som tilbyr generøse oddsbonuser til norske spillere som savner Premier League.

Vår kjære Ole Gunnar Solskjær har også uttalt seg om treningskampene i Norge: – «Jeg er veldig glad for å spille mot Kristiansund, siden det er laget fra hjembyen min – det er en ekstra bonus for meg. Vi har en enorm mengde supportere i Skandinavia, og jeg liker godt at jeg alltid møter på United-supportere uansett hvor i Norge jeg drar.

Denne kampen vil være svært viktig for oss i forberedelsene inn til en ny sesong. Vi ønsker å komme godt i gang, og gi oss selv muligheten til å være med i tittelracet fra første kamp, og den beste måten å gjøre det på er å få litt moment inn bak laget.»

Det er ikke mange som levner Solskjærs lag store vinnersjanser i den kommende Premier League-sesongen, men dersom du har tro på at Solskjær kan utrette mirakler, får du en saftig odds på United som serievinner hos de beste norske bookmakere akkurat nå.

Damelagets manager, Casey Stone, har uttalt følgende om kampen mot Vålerenga: – «Vi kan knapt vente, det er en fantastisk by å komme til og det vil bli en god kamp. Det blir en viktig test for oss, og noe vi kan bygge på inn mot sesongstart. Vi er veldig takknemlige for at de har invitert oss over til å spille denne kampen. Det er en viktig del av sesongoppkjøringen for oss. Vi vet ikke hvem vi møter i sesongåpningen enda, men å spille mot gode spillere og et godt lag vil gi våre nye spillere muligheten til å vise seg fram. Vi kan få en pekepinn på hvor vi står, og hva vi må jobbe med fram mot sesongstarten.»

Begge kampene sendes direkte på MUTV, i tillegg til på norsk TV. Du kan tippe live på kampene mens de spilles – flere norske spillsider deler ut oddsbonuser tilpasset livespillere. Da kan du bruke magefølelsen din til å vinne på oddsen!

Så gjenstår det å se om det er Manchester United som trekker det lengste strået mot Kristiansund og Vålerenga.

Hva synes du? Vi setter pris på DIN mening!