Det ble annonsert i går at Hull spilleren Ryan Mason er blitt tvunget til å legge skoene på hylla tidligere enn vi alle hadde håpet på. Etter å ha søkt råd verden rundt ble det dessverre klart at midtbanekrigeren ikke kunne vende tilbake til fotballbanen.

Ryan Mason fikk sitt gjennombrudd i Spurs (ganske sent). Det var gjennom Tim Sherwood, den gamle juniorlags treneren at Mason skulle få smake på førstelagsfotball i klubben. Etter denne gode perioden endte det også med at Mason fikk en kamp for det engelske landslaget. Mason hadde smakt på førstelagsfotball i småklubber rundt om i England som Swindon, Doncaster, Yeovil osv. En karriere som kunne minne litt om Harry Kane sin, men etter han ikke klarte å få en fast plass i elleveren gikk veien til Hull City etter mye interesse rundt om hos litt mindre klubber.

I Hull City skulle det bli en kamp for tilværelsen noe Mason garantert var klar over. Det ble dog kun 16 Premier League kamper for Mason hos The Tigers. For i kampen mot Chelsea på Stamford Bridge kolliderte Mason og Cahill, der Mason kom klart verst ut av det. Han ble båret ut og det ble senere klart samme kveld at Mason kjempet for livet. Det gikk ikke så dårlig som det kunne gått, men Mason ble konstatert med kraniebrudd. Noe som viste seg å bli så alvorlig at han måtte legge opp i en alder av 26 år. I den vanskelige perioden Mason var i var det mange som hjalp til, hans gamle klubb Tottenham, hans daværende klubb Hull, tidligere lagkamerater, nåværende lagkamerater og selvfølgelig hans nærmeste venner og familie. I ettertid har det vist seg at en som ofte var på besøk og som hjalp han langt på vei var Arsenalkeeper Petr Cech. Han kom med gode råd og var der når Mason trengte han.

Fotballfamilien viser igjen at den står sterkt sammen, slik den har vist ved tidligere anledninger som Bradley Lowery og Fabrice Muamba. Helt tilslutt står det bare igjen å si lykke til videre Ryan Mason uansett hva det nå blir.

Hva synes du? Vi setter pris på DIN mening!