Den sagnomsuste danske Niklas Bendtner, også kalt Lord Bendter av morsomme tunger på sosiale medier, har blitt fristilt fra sin kontrakt med Wolfsburg.

Dette kommer etter en rekke disiplinærsaker hvor Dansken har blitt straffet av klubben. Han har ikke trent med klubben siden februar, men har blitt tvunget til å trene alene.

VfL Wolfsburg og Nicklas Bendtner har avsluttet samarbeidet med umiddelbar virkning. Den nåværende situasjonen er ikke tilfredsstillende for noen, og kan ikke fortsette. Bendtner er blitt fristilt og trenger ikke å møte opp til trening.

For få uker siden skapte Bendtner overskrifter igjen da han forsov seg 45 minutter til trening og pådro seg en bot på 50 euro per minutt han var for sen. Dette skjedde bare dager etter at han allerede hadde blitt bøtelagt av klubben for å ha kjørt Mercedes til trening med klubben som eies av Volkswagen. Tidligere i år omtalte Wolfsburgs sportsdirektør Klaus Allofs Bendtners tid i klubben som et gedigent feilskjær.

Hvor tror du danskens neste stoppested er?

Dansken som etterhvert er med kjent for sine bragder utenfor banen enn de han har gjort på banen har etterhvert opparbeidet seg ett morsomt alias på nettet, der han framstilles som supermann-god. Her er ett par bilde fra dette:

This-is-why-Lord-Bendtner-is-better-than-Pele

CBDgUX8WcAA1sAU.jpg large

1 COMMENT

Hva synes du? Vi setter pris på DIN mening!