Det er Lillestrøm selv som melder på sine nettsider at de har ansatt Arne Erlandsen som deres trener også for de to neste årene. Erlandsen tok over Lillestrøm seks kamper før slutt for å berge plassen i Tippeligaen i denne sesongen, men ble bare ansatt ut sesongen. Nå er avtalen gjort permanent.

Les også:

Erlandsen kom inn som en redningsmann og reddet klubben fra nedrykk i 2016. På de fem siste kampene ble det tre seirer og to uavgjort. Det holdt til fornyet kontrakt. Prestasjonen gjør at også Erlandsen fikk fornyet kontrakt.

Styret tok utgangspunkt i at Lillestrøm må gå tilbake til røttene, og ta frem igjen det vi har vært best på. Sportslig utvalg startet med 12-15 kandidater, og presenterte en liste på seks kandidater til styret. Vår konklusjon er at Arne Erlandsen er det beste valget som trener for Lillestrøm Sportsklubb

Erlandsen var første gang trener i LSK fra 1998 til 2004. Siden det har han vært innom IFK Göteborg, HamKam, Ullensaker/Kisa, Moss og Fredrikstad. Arne Erlandsen spilte i LSK i tre perioder mellom 1979 og 1992.

Hva synes du? Vi setter pris på DIN mening!