Den 26. februar 2019 ble Brendan Rodgers hentet fra Celtic, etter at Claude Puel hadde fått sparken to dager før. Prosjekt Brendan Rodgers har foreløpig vært en eneste stor opptur, og kun Manchester City og Liverpool tar flere poeng enn Leicester under Rodgers tid i managerstolen på King Power Stadium.

Leicester overasket alle når de i 2016 utførte ett mirakel med å vinne Premier League på tross av å være tippet på nedrykksplass før sesongen. Så langt unna topp 4 var de at noen online casino til og med gav 5000 ganger igjen innsatsen på Premier League tittelen til Leicester. Siden den gang har viktige spillere som Riyad Mahrez blitt solgt fra klubben og prestasjonene har variert rundt midt på tabellen.

EN NY VÅR
Derimot opplever Leicester en veldig god opptur om dagen, og tar flere poeng enn de fleste andre Premier League klubbene. Faktisk er det kun Liverpool og Manchester City som siden Brendan Rodgers tok over har fått flere poeng i Premier League.

Dette har ført Leicester opp som en av topp 4 kandidatene denne sesongen og for øyeblikket ligger de på 3. plass, bare 2 poeng bak regjerende Premier League mester Manchester City.

REKORDEN
Leicester spilte nylig mot Southampton i det som ble en skikkelig brakseier og Premier League rekord. Stakkars Southampton ble nedsablet på eget gress når både Jamie Vardy og Ayoze Perez scoret hvert sitt hattrick. Faktisk så gav ikke Leicester seg før det stod 0-9 på måltavlen og Southamptons sin hjemmebane St. Marys var nesten tømt for hjemmefans. Dette er tangering av den største Premier League seieren noen sinne, som er Manchester United mot Ipswich i 1995, som også endte 9-0. Derimot slo den en rekord. Den største borteseieren i den øverste divisjonen i engelsk fotball – noensinne!

HVORDAN ENDER DET
Nå gjenstår det for Leicester å fortsette å prestere for å havne i topp 4 og Champions League til neste år, samt å utfordre både Liverpool og Manchester City om ligermesterskapet. Akkurat nå kan du få 67 ganger innsatsen hos Bet365 og LeoVegas på at Leicester vinner Premier League sesongen 2019/20, mens du bare får 2,30 ganger innsatsen på at Leicester ender på topp 4. Til sammenligning kan du få 41 ganger innsatsen tilbake om Everton skulle havne på topp 4 og 500 ganger innsatsen om Manchester United skulle vinne Premier League 2019/20.

Det blir spennende å følge Leicester og prosjekt Brendan Rodgers videre. 

Hva synes du? Vi setter pris på DIN mening!