BRANNFAKKEL: Damene får som kjent ikke spille sin cupfinale på Ullevål. Argumentet er at banen ikke tåler belastningen av to kamper etter hverandre (lørdag og søndag), og til syvende vil dette gå utover forholdet for guttene på søndagen. Damene har de siste årene blitt flyttet rundt på baner rundtomkring på østlandet, alt etter hva som har vært ledig. Årets cupfinale for damene skal spilles på Åråsen.

Det og vært diskutert å flytte begge cupfinalene til midten av sommeren, for at vinnerne skal kunne gå rett ut i europacupen som en seier vil føre med seg. Da vil også været bedre for gresset, med tanke på å tåle 2 kamper på en helg. Motargumentet mot dette er jo selvfølgelig at cupfinalen har tradisjon for å være avslutning på sesongen. Dette argumentet kjøper jeg egentlig, for personlig synes jeg at cupfinalen bør være på slutten eller etter endt serie.

La damene spille på Ullevål! Om ikke samme helg, så la damene spille helgen før. Argumentet til NFF om at kampene bør spilles samme helg, fordi dette skaper en større ramme rundt kampene forsvinner ut i løse luften når damene ikke spiller på samme sted, faktisk ganske mange mil unna. Selv skulle jeg likt å se at begge kampene ble spilt på nasjonalarenaen samme helg, fordi jeg mener at dette bør nasjonalarenaen med alle de midler som NFF har tilgjengelig tåle. Jeg synes faktisk det er et hån mot damefotballen i Norge at de ikke får spille SELVE cupfinalen på nasjonalarenaen. Du kan vel selv tenke hvilke oppstyr det hadde vært om damene fikk spille på Ullevål og gutta måtte spille på Åråsen..

NFF, her har dere en jobb å gjøre.. Tipper siste ordet i denne saken ikke er sagt!