Det er stille før stormen og hele fotball-Norge sitter nervøst og stiller seg spørsmålet, kommer vi til Qatar eller ikke?

Etter den kjedelige og delvis tannløse forestillingen mot Latvia på lørdag trodde de fleste at løpet var kjørt. Men så fikk vi en gavepakke. Gruppeleder Nederland klarte bare 2-2 mot Montenegro. Samtidig ble Gibraltar overkjørt av Tyrkia med 6-0. Da ble klart at kveldens kamper blir avgjørende. Tabellen før siste runde er at Nederland har 20 poeng, Tyrkia og Norge har 18 poeng. Gruppevinner går rett til VM, nummer to går til Playoff.

For første gang siden 1998 har muligheten til å nå et VM. Men kan vi gjøre jobben? Nederland og Louis van Gaals mannskap er en formidabel oppgave. Men på De Kuip i Rotterdam har det skjedd norske undre før. Da vi kvalifiserte oss for USA VM i 94 klarte vi 0-0 og under EM i 2000 slo vi Spania 1-0 da Steffen Iversen steg til værs og stanget inn et mål omtrent fra egen halvdel. Kan det skje et under igjen? Vi klarte uavgjort på Ullevaal mot et Nederland som ikke imponerte stort. Men samtidig må vi ha flaks.

I Podgorica møter Tyrkia Montenegro. Hjemmelaget har ingenting å spille for, mens tyrkerne må vinne. Tør vi håpe på hjemmeseier?

Det ligger an til et slag med nebb og klør. Kampen går på TV2 og avspark er 20.45.

Hva synes du? Vi setter pris på DIN mening!