Norge-Belgia 4-0.

Etter en skuffende kamp med 0-0 mot Polen sist var det et tent norsk landslag som gikk ut på nasjonalarenaen vår i kveld. En meget viktig kamp mot et Belgia som ikke har overbevist helt så langt i gruppa.

Det ble norsk angrepsfotball fra start og etter seks minutter stanget Guro Bergsvand inn 1-0 på corner. Hennes andre landslagsmål på bare fire kamper. Sterkt av en midtstopper.  Så til det som ble kampens store prestasjon. Caroline Graham Hansen gjorde alt sjøl og satte ballen i nettaket til 2-0 etter en halvtimes spill. En god norsk første omgang.

Etter pause kom gjestene mer til angrep og etter 50 min har de norske jentene griseflaks, en corner blir stanget i stolperota og ut. Der burde det vært 2-1. Så virka det som det belgiske lag gikk tomme for energi og de norske jentene fikk stort sett dominere resten av kampen. Elisabeth Terland var egentlig i offside etter 68 min men uten VAR fikk hun satt inn 3-0 med et flott skudd. På overtid punkteres kampen med et belgisk selvmål og dermed endte det med 4-0.

Norge leder nå gruppa med 10 poeng og med Polen og Belgia i hælene.

Hva synes du? Vi setter pris på DIN mening!