EM er godt i gang og gruppespill 2 startet i går. I en thriller slo russerne finnene og Italia er klare for 8-delsfinale sammen med Wales.

Mesterskapet fortsetter med full styrke i kveld og vi får vorspiel med Ukraina-Nord-Makedonia. En kamp jeg forventer ender 3-2. Klokka 18 skal danskene i aksjon mot gruppe leder Belgia, hvordan takler danskene dette? Og kvelden avsluttes med Nederland-Østerrike. Etter thrilleren mot Ukraina på søndag er jeg usikker på om de oransje vinner i kveld?

Fredag blir en perfekt dag for de som elsker fotball. Klokka 15 starter showet med Sverige-Slovakia. To lag som trenger poeng og jeg lurer på om svenske får mål denne gangen? Klokka 18 er det klart for Kroatia-Tsjekkia. Kroatene imponerte ikke mot England og må ha poeng. Tsjekkerne var gode mot skottene og vant fortjent, spår 2-2. Og så klokka 21, William Wallace vs Henrik 8. Engelskmenn vs skotter, en klassiker, kan engelskmennene få en ny Gazza slik vi så i 96? Gled dere!

Lørdag tre tunge oppgjør i vente. Klokka 15 Ungarn-Frankrike. Vertene imponerte ikke mot Ronaldo og co, må ha poeng, tipper borteseier her. Så fortsetter det klokka 18 med Portugal-Tyskland. To lag som slet sist, tyskerne imponerte ingen mot Frankrike og Ungarn hadde grei kontroll til det gjenstod 5 min. Håper på action og tipper 3-3. Kvelden avsluttes med et åpent oppgjør Spania-Polen. Spania slet mot svenskene og fikk ikke uttelling, polakkene var tafatte sist og jeg håper på action her også, tipper spansk seier.

Søndag. Vi begynner på gruppespill tre med kampen om gruppeseieren i gruppe A. Italia-Wales. Trur på uavgjort. Tyrkia-Sveits er andre kamp ut. Tyrkia har vært en skuffelse så langt og har produsert lite, de må vinne om de skal videre. Sveits kan med seier ende på fire poeng og kan gå videre. Anbefaler og ha et øye på hver kamp.

Ha en strålende hælj!

Hva synes du? Vi setter pris på DIN mening!