West Ham har så langt vist muskler på overgangsmarkedet med kjøp som Obiang fra Sampdoria og nå nylig Payet fra Marseille. Men vil dem vise muskler på banen denne sesongen å kjempe mot de beste? Da må nok noen småting gjøres.

Bilic vender tilbake.
Slaven Bilic ble presentert som West Ham manager 7 år etter at han forlot klubben som spiller. Fansen ble begeistret når nyheten om at Kroaten skulle bli manager for London klubben og det har dem god grunn til. Bilic har vist seg som en manager som har bein i nesa og ikke redd for å si hva han mener og gjøre som han vil. Bilic har selv sagt at han er glad for å komme tilbake til klubben og få muligheten til å trene klubben han har spilt forMinuset kan være at det kan bli et for stort press på Kroaten noe som kan vise seg å bli avgjørende når det kommer til kamper som virkelig gjelder. For det var nok litt annerledes å være spiller på slutten av 90-tallet enn å være trener i 2015. Men man vet aldri med Bilic, han kan overraske å bli en stor sukess for West Ham.

Tottenham+Hotspur+FC+v+Besiktas+JK+UEFA+Europa+YKBCri81V_Rl
Slaven Bilic har vendt tilbake til West Ham

Forsterket stall. Eller?
Det er ingen hemmelighet at West Ham er stryket etter at de fikk spillere Obiang og Payet. Men det mangler nok forsatt litt krutt i laget om dem skal holde seg oppe blant de beste. De må også klare å holde på de beste spillerne sine som Valencia, Cresswell, Kouyate, Nolan og fler. Men spørsmålet er om de holder eller om det må forsterkes mer. Personlig mener jeg de burde skaffe seg en reserve keeper ettersom Jaaskelainen nå har har forlatt klubben. Noen nye forsvarspiller som kan være med å tette bakover. Og en Song på permanent overgang hadde nok hjulpet laget mye.
Jeg tror West Ham kan stille med dette laget med troppen de har akkurat nå i en 4-2-3-1 formasjon.

Adrian
Reid-Kouyate-Collins-Cresswell
Noble-Obiang
Amalfitnao-Nolan-Payet
Valencia

last ned (1)
Payet er klar for å spille seg inn West Ham fansens hjerter

Avslutningsfest på Boleyn Ground
Ettersom dette er den siste sesongen på Boleyn Ground, så regner jeg med at alle med hjerte i West Ham håper at dette skal bli en kanon sesong som kan flyttes over til Olympiastadion som blir deres neste hjemmebane i sesongen 2016/2017. Hva hadde vel ikke vært bedre å få Champions League spill på den nye arenaen? Men man må også være realistisk med tanke på motstanderne som dem må kjempe mot. Men ikke se bort ifra at det kan bli Europa League spill for London klubben neste år også.

medium_Osgap
Olympiastadion kommer til å bli en storstue for West Ham

Nå som jeg har skrevet mitt, så er det bare å komme med deres synspunkter om hva dere mener West Ham trenger for å bli en klubb som kan kjempe om Champions League.

SHARE
Previous articleLørdagens fotballkamper på tv
Next articleSkullerud gir seg i Molde
Christoffer Karlsen
Mitt navn er da Christoffer Karlsen, er 25 år og bor i Fredrikstad. Ser på meg selv som en blid og utadvendt person. Prøver å få med meg så mye som mulig av fotball og kan sitte å se på fotball i timesvis uten å bli lei. Har jo 2 favorittlag i Arsenal og Vålerenga, men har også noen lag rundt omkring som Exeter City i Football League 2 og SexyPoxyt på nivå 4 i Finland Twitter: @Fotball_Nerden

1 COMMENT

Hva synes du? Vi setter pris på DIN mening!